Eyüphan.10
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 193
- İsim
- Eyüphan DEMİRCİ
- Bütçe
- 50000
Merhaba 50k bütçem var sadece bilgisayar icin önerilerinizi bekliyorum 4060ti falan kesinlikle istemiyorum 2k odaklı olucak şekilde AM5 sistem istiyorum düşünüyorum yardimcı olursaniz sevinirim sizce yakin zmaanda çıkacak 9000 serisi amd işlemcilerle 4070superli yada 4070ti lı bu fiyat bandinda hazir sistemler gelirmi DA dan beklemelimiyim
Monitör olarka yakin zmaanda DA youtube da videosu paylaşılan beyaz rampage 180hz monitörü düşünüyorum bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör olarka yakin zmaanda DA youtube da videosu paylaşılan beyaz rampage 180hz monitörü düşünüyorum bu arada
Monitor parası 50k ya dahil değil tabii kiMerhaba 50k bütçem var sadece bilgisayar icin önerilerinizi bekliyorum 4060ti falan kesinlikle istemiyorum 2k odaklı olucak şekilde AM5 sistem istiyorum düşünüyorum yardimcı olursaniz sevinirim sizce yakin zmaanda çıkacak 9000 serisi amd işlemcilerle 4070superli yada 4070ti lı bu fiyat bandinda hazir sistemler gelirmi DA dan beklemelimiyim
Son düzenleme: