Neler Yeni

Çözüldü✓ 50k bütçe Sistem önerisi

liwo777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Ağar
Bunuda alabilirsiniz size kalmış tamamen
Sakın ama sakın atesavm den monitör alirken hızlı almayın ölü pikselli satıyorlar bana ölü pikselli verdiler zaten açıklamasında gereksiz ölü piksek vardır yazıyor insanlari yanlış yönlendirmeyin ben aldım zar zor sattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Sakın ama sakın atesavm den monitör alirken hızlı almayın ölü pikselli satıyorlar bana ölü pikselli verdiler zaten açıklamasında gereksiz ölü piksek vardır yazıyor insanlari yanlış yönlendirmeyin ben aldım zar zor sattım
Ben ilk başta msi kini önerdim bunu biri önerdi ondan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunu https://www.akakce.com/monitor/en-u...-2k-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,743690052.html

liwo777

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Efe Ağar
Ben ilk başta msi kini önerdim bunu biri önerdi ondan
Ben size söyleyeyim ben aldım daha 1 gün geçmedi dedimki geri gönderecek 14 gün hakkım var bana dedilerki olmaz outlet ürün biz size dedik fln dikkatli olun doğru yerlerden alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Siz hangisini onerirsiniz cünki sogutmada eklemeyi düsünüyorum
Bütçeye göre değişir ama bütçe mi 60 bin fln yaparım diyorsanız mavi daha iyi ama 4 bin daha pahalı bütçe 60 binse mavi 59 bin altı ise yeşil olan derim tamamen bütçeyle alakalı bütçeniz 60 binlere çıkabilecek se mavi olan

Siz hangisini onerirsiniz cünki sogutmada eklemeyi düsünüyorum
Bide 360 mm öneririm çok bir fark yok ztn

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Sefa gürel
Bütçeye göre değişir ama bütçe mi 60 bin fln yaparım diyorsanız mavi daha iyi ama 4 bin daha pahalı bütçe 60 binse mavi 59 bin altı ise yeşil olan derim tamamen bütçeyle alakalı bütçeniz 60 binlere çıkabilecek se mavi olan

Bide 360 mm öneririm çok bir fark yok ztn
Yardiminiz icin sagolun hocam teşekkür ederim ilgilendiginiz icin

Top Bottom