Neler Yeni

Öneri 50k bütçe sistem tavsiyesi

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,598
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Dedem tarlasinin birini satıp bir miktarını bana verdi yillarca kullanabileceğim her oyunu ultra da oynayabileceğim bir sistem toplamak istiyorum işlemci amd ekran karti Nvidia düşünüyorum
bizim dedemiz*

Ziona

80+ Silver
pek anlatamadım kendimi ama o zaman o konuyu bilen anlar ne demek istediğimi

En İyi Cevap
7
Yapmaman lazım. Yaşını bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Ailenin bu parayı sana vermesi de kötü bir şey. Senin elinde uçar gider çünkü.
Akıl yaşta değil başta ailesi ona para verebilir yanlış falanda değil. Bırakın şu saçma sapan şeyleri. Ölümlü Dünya eğlenmenize bakın. İstediğini yapar.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
hikaye gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

madem deden zengin biri "galiba intihar edicem" diye bir konun vardı onda neden anakart bozuk olduğu için canım sıkkın diyordun KONU FAKE
On milyon kez şunu yazdim "aynen kanka anakart bozuk olduğu için intihar ettim öldüm"

Penguen

80+ Silver
Akıl yaşta değil başta ailesi ona para verebilir yanlış falanda değil. Bırakın şu saçma sapan şeyleri. Ölümlü Dünya eğlenmenize bakın. İstediğini yapar.
Güzel kardeşim liseye yeni başlamışsın.
Ailesinin ona para vermesi yanlış derken hiç para vermesin demiyorum, 50.000 TL vermesin diyorum.
Henüz hiç çalışıp para kazanmadığın, zorluğunu bilmediğin için böyle konuşman normal.
Para zor kazanılıyor kolay harcanıyor.
Dünyaya bir kere geliyorsun ama ortalama 70 sene yaşıyorsun, oldukça uzun bir süre.
Zengin değilsen böyle bir parayı bilgisayara yatırmak saçmalıktır. Bir miktarıyla istediğin bilgisayarı dizersin, kalanı kenarda tutarsın.
Lütfen atar gideri de bırak. Burada senden çok şey görüp bildiğim için konuşuyorum. Yoksa toplasın, bana dokunan mı var?
Paran varsa harcamak zorunda değilsin. Ben de RTX 3090 NVlink sistem kurayım param var diye.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Ailesinin ona para vermesi yanlış derken hiç para vermesin demiyorum, 50.000 TL vermesin diyorum.
Henüz hiç çalışıp para kazanmadığın, zorluğunu bilmediğin için böyle konuşman normal.
Dünyaya bir kere geliyorsun ama ortalama 70 sene yaşıyorsun, oldukça uzun bir süre.
Zengin değilsen böyle bir parayı bilgisayara yatırmak saçmalıktır. Bir miktarıyla istediğin bilgisayarı dizersin, kalanı kenarda tutarsın.
Lütfen atar gideri de bırak. Burada senden çok şey görüp bildiğim için konuşuyorum. Yoksa toplasın, bana dokunan mı var?
Paran varsa harcamak zorunda değilsin. Ben de RTX 3090 NVlink sistem kurayım param var diye.
Kanka sanane bana para vermelerinden 😃

En İyi Cevap
7
Gerçek yaşını söyle öyle konuş. Bu arada şimdi fake yaş söylersin doğruo.O2
Ailesi çocuğunu iyi eğittiyse verebilir güveniyorsa. Zaten ilk yanlışında elinden alır. Bunda bir sakınca yok. Ayrıca bilgisayar geleceğimiz bunuda unutma. Liseye yeni başlayıp başlamamam seni alakadar etmiyor.
Ayrıca sanane ona para vermelerinden sana mı soracaklar ailesinin kararı? Sen mi karar vereceksin? Saçmalık.

En İyi Cevap
7
Tamam kardeşim harca hepsini aferin. Bacak kadar çocukların sosyal medyada laf atabilmesi, kanka diye konuşabilmeleri çok komiğime gidiyor.
Sanki senin yaşın 40 da gelmiş hava yapıyor. Bacak kadar boyumuz belki olabilir ama senin evin kadar beynimiz var bunu bil. Boş konuşmayıda bak git işine. Raporluyorum kaba dil.

Penguen

80+ Silver
Gerçek yaşını söyle öyle konuş. Bu arada şimdi fake yaş söylersin doğruo.O2
Ailesi çocuğunu iyi eğittiyse verebilir güveniyorsa. Zaten ilk yanlışında elinden alır. Bunda bir sakınca yok. Ayrıca bilgisayar geleceğimiz bunuda unutma. Liseye yeni başlayıp başlamamam seni alakadar etmiyor.
Ayrıca sanane ona para vermelerinden sana mı soracaklar ailesinin kararı? Sen mi karar vereceksin? Saçmalık.
Güzel kardeşim, ben ailesinin adına karar mı verdim? Doğru değil diyorum. Senin gibi bir çocuk parasını idareli kullanamaz. Bak, konu sahibinin ilk aklına gelen bilgisayar almak. Yatırım yapayım, biriktireyim demiyor.
Aynen 50.000 TL harcandıktan sonra elinden alır. Büyü de gel, öyle konuşalım.

Sanki senin yaşın 40 da gelmiş hava yapıyor. Bacak kadar boyumuz belki olabilir ama senin evin kadar beynimiz var bunu bil. Boş konuşmayıda bak git işine. Raporluyorum kaba dil.
Dubleks 170 metrekare, baya büyükmüş.

En İyi Cevap
7
Güzel kardeşim, ben ailesinin adına karar mı verdim? Doğru değil diyorum. Senin gibi bir çocuk parasını idareli kullanamaz. Bak, konu sahibinin ilk aklına gelen bilgisayar almak. Yatırım yapayım, biriktireyim demiyor.
Aynen 50.000 TL harcandıktan sonra elinden alır. Büyü de gel, öyle konuşalım.
Doğru kullanamaz mı!? Duymamış olayım. Her çocuk aynı değil. Ayrıca belki bi kısmını biriktirecek konuda dalga olsun diye böyle konuşuyor yada belki ailesi dedi bu para ile kendine bilgisayar al diye? Nereden bileceğiz? Büyü de gel diyene bak haha

Aynen 50.000 TL harcandıktan sonra elinden alır.
İade diye bir şey var bunu da bilmeyecek kadar küçük yaştasın :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,877
Üyeler
165,086
Son üye
berkay125
Top Bottom