Windows 11 aşığıyım
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
Deden o kadar para vermis 9k versin bi zahmetMotoru neyle alcas
Deden o kadar para vermis 9k versin bi zahmetMotoru neyle alcas
yapma yaaKanka bunun icin dedemin karisi olman lazim
İşlemci, anakart, RAM ve depolama kısmına biraz yükseltme yapıp bunu alabilirsiniz diye düşünüyorum. Toplam 32K civarına çok güzel tepe seviye bir sistem yaparsınız diye düşünüyorum.
Sinerji Titan Intel Core i7 11700F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 EVGA [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji Titan Intel Core i7 11700F 16GB 500GB NVMe M.2 SSD RTX3070 EVGA [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Açılımı cool story bro. Bir konunun fake olduğunu düşünüyorsan bunu yazarsın. "İyi hikaye kardeşim" gibi çevirebiliriz Türkçeye.csb ne la
he anladımAçılımı cool story bro. Bir konunun fake olduğunu düşünüyorsan bunu yazarsın. "İyi hikaye kardeşim" gibi çevirebiliriz Türkçeye.
Yapmaman lazım. Yaşını bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Ailenin bu parayı sana vermesi de kötü bir şey. Senin elinde uçar gider çünkü.Bi kac kere de dedigim gibi civiyi cikardim hocam
Nerden çıkardın ?ben olsam rig kurardım ama konu troll
hikaye gibi geldiNerden çıkardın ?
madem deden zengin biri "galiba intihar edicem" diye bir konun vardı onda neden anakart bozuk olduğu için canım sıkkın diyordun KONU FAKENerden çıkardın ?
Senin yaşın sanki 40 da gitmiş bide laf yapıyorYapmaman lazım. Yaşını bilmiyorum ama çok büyük olduğunu düşünmüyorum. Ailenin bu parayı sana vermesi de kötü bir şey. Senin elinde uçar gider çünkü.
20.000'lik sistem alıp, yanına 5-10 civarına tüm ekipmanları dizersin. Yeterli olur.