50k civarı bütce üniversite ve oyun için laptop önerisi

Denot

80+
Reaksiyon skoru
5
50k civarı bir bütçeye saibim artış yada azalışlar olabilir buna yakın fiyatlarda beni en az sene götürebilecek yazılım ve oyun amacıyla kullanılacak bir laptop almak istiyorum önerilerinize açığım

hocam attığınız modele maktım ama 50k yı o kadarda aşamıyorum kendim biraz araştırırken şöyle bir model buldum 3k kuponu var 3 ya denk geliyor victuslarda hall sensör sorunu olduğunu biliyorum ama işlemcisi 88** olanlarda bu sorun olmadığını da duymuştum sizce alınabilirmi bu model ? hem çok daha uyguna geliyor

Siz 50K civarı dediğiniz için önerdim. Hem incelemesi taze hem de bu özelliklerde laptoplar bundan gereksiz şekilde daha pahalı oluyor. Fiyatı ucuz ama GPU 75 watt diye biliyorum. Bence biraz fazla eksi sayılır.

valla hocam bende araştırırken buldum bu modeli sizin attığınız da güzel ama bütçeyi biraz zorluyor 2 gün içinde alacağım başka öneriler de gerek

valla hocam bende araştırırken buldum bu modeli sizin attığınız da güzel ama bütçeyi biraz zorluyor 2 gün içinde alacağım başka öneriler de gerek
Arkadaşın attığı gayet güzel, bütçeniz yetmiyorsa bence az zorlayıp yetirmeye çalışın. İmkan yoksa da başka 5060 modellerine bakın, gamegaraj olmaz lenovo loq olur, fakat 4060a falan inmeyin.

Geri