Neler Yeni

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Tabii ki oyun da oynayacağım, ki oynayacağım oyunda RUST gibi saçma sapan çok yüksek sistem gerekensinimleri isteyen bir oyun..
Kesinlikle her şeyi iade edin.

AMD Ryzen 9800X3D
MSI Project Zero B650M
Asus A21 Plus
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) 6000Mhz CL30
High Power F14C 750W 80+Gold ATX 3.0 & PCI-E 5.0
Enermax Liqmaxflo ARGB 360mm
Kingston 2TB Renegade 7300/7000 PCI-E 4.0 Nvme M2 SSD
Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum, işlemci ve anakartı iptal edip ( dış kasam var bu arada) söylediğinzi işlemci ve anakartı almam sorunu büyük ölçüde törpüler mi sizce ?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
O soğutucuya o işlemciyi o işlemciye de o anakartı almak çok büyük yanlış hiç uygun değil

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Tabii ki oyun da oynayacağım, ki oynayacağım oyunda RUST gibi saçma sapan çok yüksek sistem gerekensinimleri isteyen bir oyun..

Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum, işlemci ve anakartı iptal edip ( dış kasam var bu arada) söylediğinzi işlemci ve anakartı almam sorunu büyük ölçüde törpüler mi sizce ?
Çünkü POWER ve Ram i teslim aldım, iade süreciyle pek uğraşasım gelmedi ne yalan söyleyeyim :D

Pyhtogran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Pyhtogran
Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum..

5000 serisini beklememimi önerirsiniz yoksa önereceğiniz başka ekran kartı varmıdır bu sisteme ? Birde 19 14900 konusunda çok fazla hate yorum gördüm ısınma vs vs, sizce iade edip yolu değiştirmeli miyim, harbi irite oldum baştan.
Bu arada
Umarım yeni yılda istediklerinizin hepsi peşinizden koşa koşa gelir <3

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun bu kadar kötü sistem hic görmemiştim tüm paranızı çöpe atmış gibisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahmut Tunca
Mangalınız hayırlı olsun, o işlemciyi söndürmeye kalksanız 4 günde anca söner.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Alperen
Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum..

5000 serisini beklememimi önerirsiniz yoksa önereceğiniz başka ekran kartı varmıdır bu sisteme ? Birde 19 14900 konusunda çok fazla hate yorum gördüm ısınma vs vs, sizce iade edip yolu değiştirmeli miyim, harbi irite oldum baştan.
Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ramler abartı olmuş fiyattan kısıp 360 ve ya 240mm sıvı soğutucu olabilirdi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,023
İsim
baba merhaba
Kesinlikle her şeyi iade edin.

AMD Ryzen 9800X3D
MSI Project Zero B650M
Asus A21 Plus
G.Skill Trident Z5 Neo RGB 64GB (2x32GB) 6000Mhz CL30
High Power F14C 750W 80+Gold ATX 3.0 & PCI-E 5.0
Enermax Liqmaxflo ARGB 360mm
Kingston 2TB Renegade 7300/7000 PCI-E 4.0 Nvme M2 SSD
işlemci konusunda arkadaşa ryzen 9 9950x ile daha iyi işler yapacağını düşünüyorum. edit render kısımlarında her saniye, dakika yayıncı ve yotuber arkadaşlar için hayati önemi olabiliyor. 64mb l3 önbelleği ise yeterli kalacağını düşünüyorum 16 çekirdek işlemci ghz olarakta daha yukarıda ve biraz daha ucuz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,143
İsim
.

Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Sağlam seri seri geçmiş olsun seri iade

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ali

Bu arada

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
6 yaşındaki kuzenim daha ucuza daha iyisini toplar bu ne 😭😭🙏🙏

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Can İLHAN
Herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum,

sadece meraktan soruyorum, i9 u iade et demenizin sebepleri nelerdir? (iade edeceğim)

Fiyat performans olmaması mı, ısınması mı vs özetleyecbilecek var mı ?

Ali Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Ali
Herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum,

sadece meraktan soruyorum, i9 u iade et demenizin sebepleri nelerdir? (iade edeceğim)

Fiyat performans olmaması mı, ısınması mı vs özetleyecbilecek var mı ?
O dediklerinin ikiside

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Burak

bende bir rust oyuncusu olarak işlemciyi amd almanı tavsiye ederim ve 96 gb ram sana fazla gelecektir

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Ümit
gecen 16 ramli sisteme 16 daha ekledim böyle sinek vızırtısı gibi etkisi oldu fark etmedim bile etkisini.. 16 gb ram bile yeterli gelirken neden 2x 48 ?

Top Bottom