Gigabyte PSU50k bütçem var böyle bir pc topladım sizce alınır mı?. Veya bi değişiklik yapmam gerekirmi
https://www.gaming.gen.tr/urun/6860...oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi şuna bakın daha iyi olur ramleri 2x16 , ana kartı b650m-r yapın diğer parçalar kalabilir.50k bütçem var böyle bir pc topladım sizce alınır mı?. Veya bi değişiklik yapmam gerekirmi
pahalı olmuş bu fiyata 7800xtli sistem rahat bulunur50k bütçem var böyle bir pc topladım sizce alınır mı?. Veya bi değişiklik yapmam gerekirmi
5070 gelir bu bütçeye, ek olarak o anakart o işlemciye gitmez.50k bütçem var böyle bir pc topladım sizce alınır mı?. Veya bi değişiklik yapmam gerekirmi
Amd anakartta istemiyorum amd işlemcide istemiyorum o yüzden böyle bi sistem yaptımpahalı olmuş bu fiyata 7800xtli sistem rahat bulunur
yani sizin tercihiniz ama bence çok saçma olur ha istiyorum derseniz sizin kararınız para öyle kolay geliyorsaAmd anakartta istemiyorum amd işlemcide istemiyorum o yüzden böyle bi sistem yaptım
Amd islemci neden istemiyosunAmd anakartta istemiyorum amd işlemcide istemiyorum o yüzden böyle bi sistem yaptım
Arkadaşlarim amd den memnun kalmadılar o yüzden ben intel ile geldim intele giderimAmd islemci neden istemiyosun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7600 ve 5070 guzel gider bu butceye
amd ekran kartından memnun kalmamış olabilirler, fakat işlemci konusunda ryzen 1000 serisinden beri çok iyi işlere imza atıyor amdArkadaşlarim amd den memnun kalmadılar o yüzden ben intel ile geldim intele giderim
OK intel al yukseltecegin zaman anakarti da degistirirsin islemciyi deArkadaşlarim amd den memnun kalmadılar o yüzden ben intel ile geldim intele giderim