50K Sistem Toplama(ilk bilgisayarı için)

Reaksiyon skoru
233
Bütçe
50000
Selamlar, ilk defa bilgisayar alacak bir arkadaş için sistem toplaması konusunda yardım etmek istiyorum.
50-55K bütçe ile Kasa, Monitör, Mouse, Klavye( duruma göre kulaklık veya monitörde ses yoksa hoparlör)
Arkadaşın marka takıntısı ve bilgisi olmadığı için, fiyat performans markalar, modeller önerilebilir.
Eğer bütçe yeterse işlemci soğutucuyu sıvı soğutma yapmak istiyor.

Tavsiyelerinizi bekliyoruz.

Ben olsam hocam sistemden kısmamak adına klavye ve mouse olayını düşük tutardım. Membran klavye ortalama bi mouse alırdım şimdilik. Sistemin bütçesini ve sistemin performansının büyük kısmını da ekran kartı kaplıyor zaten hocam. güzel bi fırsat kovalayıp 45 bandına 5070 sistem ve kalanına da 2k veya fhd bir monitör kovalanabilir.

Selamlar, ilk defa bilgisayar alacak bir arkadaş için sistem toplaması konusunda yardım etmek istiyorum.
50-55K bütçe ile Kasa, Monitör, Mouse, Klavye( duruma göre kulaklık veya monitörde ses yoksa hoparlör)
Arkadaşın marka takıntısı ve bilgisi olmadığı için, fiyat performans markalar, modeller önerilebilir.

bütçe düşük kalıyor evet güzel bir bütçe ama monitör ıvır kıvır eklenince çok aşşagı düşüyor

bügün 1080p düzgün monitör 4-5 bin tl bandında ekipmanlar adet başı en kötü iyi bir şey 1000 den başlıyor

1760106769188.webp

Mesaj yarım kaldi

Son düzenleme:

Aktif olduğun zaman beni etiketle.

@İsimbulamajim şimdi müsaitim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben monitör olarak, AOc 180hz ips 4.5k
Klavye mouse için: rampage klavye mouse seti var. Rgbli felan amazonda 1500 TL
Geri kalana da hangi işlemci ve hangi ekran kartı ile güzel bir sistem alinabilir

@İsimbulamajim

@İsimbulamajim
49 yapıyor böyle

@İsimbulamajim

49 yapıyor böyle
Sistem çok kötü.
@Armn Şfrmıdvylr Kasım indirimlerini bekleme şansın var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,102
Üyeler
183,381
Son üye
farukdmry41
Geri