S23Ultra veya Magic 6 ProMümkünse iPhone ya da Samsung.
iPhone 16 al bak keyfineMümkünse iPhone ya da Samsung.
Video ve fotoğrafNe beklediğine bağlı. Ön kamera, video, fotoğraf. Öncelikler neler?
2-3 aya alicam belki düşer fiyatlariPhone 16 al bak keyfine
(Fiyat yüksekmiş)
16e nasıl olur kamerası s25den daha iyi tek kamera olmasına rağmen2. elde 15 pro, 14 pro max
sıfır 15, 14 pro
10k daha koyup veya peşine 3 taksit 16
samsung s25 256gb
10k daha koyup veya peşine taksitli s24 ultra
kankacım 16e alırsın ama sen kameraya öncelik vermişsin tek kamerayla müthiş sonuçlar veriyor amaaa yakınlaştırayım bakayım cart curt yapayım yok alınır mı o paraya o işlemciyle alınırVideo ve fotoğraf
Mesaj otomatik birleştirildi:
2-3 aya alicam belki düşer fiyatlar
16e nasıl olur kamerası s25den daha iyi tek kamera olmasına rağmen
Hocam 16e istiyorum da çok gereksiz nefret edenler var üründen niyese şuan 43kya var idefixte 40kya vs düşerse direkt alicam meselaEğer ihtiyacın arka kameraysa 16e 16 15 bunlara bakabilirsin bende 16 Pro var ve ön kamerası biraz bulanık çekiyor 14 serisinden beri kronik olduğu söyleniyor
40a düşer mi bilmiyorum ama 43 te fena değil benceHocam 16e istiyorum da çok gereksiz nefret edenler var üründen niyese şuan 43kya var idefixte 40kya vs düşerse direkt alicam mesela
Ya 34kya iPhone 13 alcam ya da bunu. Bence 16e daha mantıklı. 2031e kadar güncelleme alıcak ve kamerasının üst model iPhonelardan farkı yok pek düşük ışık hariç40a düşer mi bilmiyorum ama 43 te fena değil bence
Hocam karşılaştırma videoları var nette öyle tuhaftır ki 16e daha iyi fotoğraflar çekiyor S25'ten. Videoda zaten yine 16e iyi. Yoksa bende s25 düşündüm40a düşer mi bilmiyorum ama 43 te fena değil bence
Şu an indirimde S25 te var o da alınabilir kamera olarak 16e den daha kullanışlıdır. (S24 te alabilirsin S25 yerine)
Gereksiz çamur atmış telefona. 3 gündür onlarca video izledim yabancı, hiç kimse böyle bir sorun yaşamamış. Telefon konusunda bile fanatik bir toplumuz sana da tavsiyem yabancı kaynaklardan yola çık bir şey hakkında fikir sahibi olurken