Neler Yeni

Şuan alınabilecek en uygun iPhone

leomessii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Leo Messi
Fosil oldu artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bataryası yeter yetmesine azda olsa ama fosil olan geçmişte kalmış bir telefonu almakta ne bileyim
sen ne kullanıyon reis cok merak ettim ya

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam artık Samsung kullanmayı düşünmüyorum elimden 2 Samsung geçti 2 sinin de ana kartları yandı değiştirdim şuan Xiaomi var maşallah aldığımdan beri servis yüzü göstermedi bana
Kullandığınız Samsung modellerinin segmenti nedir? Ayrıca bu konuda şanssızlık da sizi vurmuş olabilir.

Düşük bütçeyi geçtim, yüksek bütçede bile iPhone alınmaz. Sırf elmaya o kadar para vermek enayiliktir. Kamera açısından dahi Samsung eziyor, genelde kamera sebepli iPhone'u öne çıkarıyorlardı ondan diyorum. Ekran kalitesi zaten Samsung her türlü daha iyi. Bunun yanında Android'in verdiği özgürlük... Çok önemli mi bilmiyorum ama Samsung Galaxy AI'ya entegrasyon için OpenAi'yla konuşmaya başlamış.

Bireysel Samsung tecrübeniz, objektif olarak Samsung'un neden daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmez, bu bağlamda şahsen Samsung S serisine yönelirdim.

hamzaersoy

80+ Bronze
bence düz sürüm almak hata olabilir. pro, max, plus bilmem ne falan onları tercih etseniz daha iyi olur

Top Bottom