Neler Yeni

50Mbps hızda internet önerisi

Merhabalar, şu anda aktif olarak vodafone kullanıyorum. 50 mbps lik bir paket kullanıyorum ve 240 TL fatura ödüyorum aylık.
Vodafonedan devam edersem ilk 3 ay 350 sonra 480TL olarak devam edebilirim gibi gözüküyor.
Fakat başka bir önerisi olan varsa daha uygun fiyatlı önerirse çok güzel olur şimdiden teşşekürler.

Not : Pingin hem tr de hem yurt dışında düşük olması önemli.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Comnet'i kişisel olarak tavsiye ederim. 35Mbps ve 100Mbps seçenekleri var lakin verdikleri hizmet Türkiye'de başka bir ISS'de yok.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Comnet'i kişisel olarak tavsiye ederim. 35Mbps ve 100Mbps seçenekleri var lakin verdikleri hizmet Türkiye'de başka bir ISS'de yok.
Açıkcası fiyatlar çok uygun fakat ping değerleri ile ilgili bazı şeyler duydum olumsuz olarak. +Olarak muhattap bulamıyorsunuz diyorlar müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu duydum gibi hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkcası fiyatlar çok uygun fakat ping değerleri ile ilgili bazı şeyler duydum olumsuz olarak. +Olarak muhattap bulamıyorsunuz diyorlar müşteri hizmetlerinin kötü olduğunu duydum gibi hatırlıyorum.
Şu anda kendim de deneyimledim hiçbir müşteri hizmetleri yok gerçekten ev interneti için arıyorum tam bağlancağım diyorum bilgilendirmeden sonra birden yüzüme telefon kapanıyor.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL

Şu anda kendim de deneyimledim hiçbir müşteri hizmetleri yok gerçekten ev interneti için arıyorum tam bağlancağım diyorum bilgilendirmeden sonra birden yüzüme telefon kapanıyor.
Şu ana kadar adresimde 4 farklı ISS kullandım (ISS: İnternet Servis Sağlayıcısı), bunlara ComNET de dahil. Hepsinde internet kesintileri yaşıyordum, ComNET'e geçince neredeysem hiç yaşamadım. Diğer ISS'lerde iki günde bir çok rahat bir şekilde internetim kesilirken ComNET'de 6 ayda 2 kere kesildi.

Onlarda modemi kapatıp açınca düzeldi.

Şu ana kadar adresimde 4 farklı ISS kullandım (ISS: İnternet Servis Sağlayıcısı), bunlara ComNET de dahil. Hepsinde internet kesintileri yaşıyordum, ComNET'e geçince neredeysem hiç yaşamadım. Diğer ISS'lerde iki günde bir çok rahat bir şekilde internetim kesilirken ComNET'de 6 ayda 2 kere kesildi.

Onlarda modemi kapatıp açınca düzeldi.
Yorumunuz için teşşekürler fakat internet gibi çok önemli bir konu günümüzde ve aradığım zaman bir muhattap bulamıyorsam açıkcası tercih etmemek için yeterli bir sebep benim için. Ben başka sağlayıcılara yöneleyim en iyisi araştırdım şikayetler müşteri hizmetleri üzerine var.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Müşteri hizmetlerini sadece benden kaynaklanan iki sorun için armak zorunda kaldım. Otomatik ödeme talimatı olan kartımın internet alışverişini kapatmışım :D. Evet sadece hafta içi belirli bir saate kadar çağrı merkezleri aktif, orası doğru. Ama online işlemlerden destek kaydı açabiliyorsunuz, daha önce açmaya gerek bile duymadım.

Sizin tercihiniz, YouTube yada başka bir platform TR'de yasaklandığında VPN ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Onu da eklemem gerekiyor.

Müşteri hizmetlerini sadece benden kaynaklanan iki sorun için armak zorunda kaldım. Otomatik ödeme talimatı olan kartımın internet alışverişini kapatmışım :D. Evet sadece hafta içi belirli bir saate kadar çağrı merkezleri aktif, orası doğru. Ama online işlemlerden destek kaydı açabiliyorsunuz, daha önce açmaya gerek bile duymadım.

Sizin tercihiniz, YouTube yada başka bir platform TR'de yasaklandığında VPN ile uğraşmak zorunda kalacaksınız. Onu da eklemem gerekiyor.
Hmm bir kaç sorum var madem o kadar övdünüz sizin de vaktinizi alıyorum. İsterseniz cevaplamaya bilirsiniz bir kaç sorum var çünkü.
1 - Şu anda geçmek isteresem yeni modem gereklimi huawei vdsl modem ile devam edebilirmiyim ?
2- + Olarak ne kadar ücret çıkar acaba kurulumdur vesayre gibi şeyler için.
3 - Bir de bu ayın 11. vodafone bitiyor o yani başvuru yaptıktan kaç gün sonra onaylanır ?
4 - Ping değerlerinden memnun musunuz yani aktif olarak fps oyunları vesayre oynuyor musunuz ?
İlgilenip yardımcı oluduğunuz için teşşekürler.

Bu soruların çoğunu telefon ile sormak isterdim fakat telefon da saat 6 ya kadar destek var dendiği halde yüzüme kapandı soramadım ama dediğiniz gibi desteğe ihtiyacımız olamayacak kadar iyise sıkıntı yok.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Hmm son olarak bir sorum var madem o kadar övdünüz sizin de vaktinizi alıyorum. İsterseniz cevaplamaya bilirsiniz bir kaç sorum var çünkü.
1 - Şu anda geçmek isteresem yeni modem gereklimi huawei vdsl modem ile devam edebilirmiyim ?
2- + Olarak ne kadar ücret çıkar acaba kurulumdur vesayre gibi şeyler için.
3 - Bir de bu ayın 11. vodafone bitiyor o yani başvuru yaptıktan kaç gün sonra onaylanır ?
4 - Ping değerlerinden memnun musunuz yani aktif olarak fps oyunları vesayre oynuyor musunuz ?
İlgilenip yardımcı oluduğunuz için teşşekürler.
1. VDSL modeminizi kullanabilirsiniz.
2. Vodafone aboneliğinizi iptal etmeyeceksiniz, ComNET'i arayıp geçiş yapmak istediğinizi belirteceksiniz.
3. Başvurunuz genellikle gün içerisinde onaylanıyor, kesin bir şey söyleyemiyorum ama azami süre 3 iş güne diye hatırlıyorum.
4. Ping değerlerinin düşük olacağına eminim.
Dördüncü maddeye ek olarak belirtmem gerekitse Artvin ilinde kaliyorum ve bana en takın Speedtest sunucusu +200hm uzakta. Loksayonumdan dolayı 30ms alabiliyorum. İstanbul, Bursa, İzmir gibi yerlerde böyle bir değer alabileceğinizi kesinlikle düşünmüyorum. İsterseniz bir aylık ücretsiz kullanabilirsiniz, klasik arkadaşını getir kampanyası ComNET'de var.

yusuf34

80+ Silver
Merhabalar, şu anda aktif olarak vodafone kullanıyorum. 50 mbps lik bir paket kullanıyorum ve 240 TL fatura ödüyorum aylık.
Vodafonedan devam edersem ilk 3 ay 350 sonra 480TL olarak devam edebilirim gibi gözüküyor.
Fakat başka bir önerisi olan varsa daha uygun fiyatlı önerirse çok güzel olur şimdiden teşşekürler.

efsanenet tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum alt yapın sağlamsa hangi iss olduğu önemli değil 259tlye 100mbps downloaf 20 mbps upload alabiliyorum

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Enes

Netgsme geçtim 1 hafta kadar oldu fena değil.Millenicomda da fiyatlar iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom