50ms Pingi 30ms'e Düşürmek Mümkün mü?

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
642
FC26'da online oynuyorum ve 10 ping fark bile inanilmaz etki ediyor. Ankara'da yaşıyorum ve oyunun serverları Almanya'da. Superonline Fiber ve ethernet kullanıyorum, Ankara'dan 30-40ms oynayan insanlar var, bu pingi düşürmenin bir yolu var mı?

Son düzenleme:
FC26'da online oynuyorum ve 10 ping fark bile inanilmaz etki ediyor. Ankara'da yaşıyorum ve oyunun serverları Almanya'da. Superonline Fiber ve ethernet kullanıyorum, bu pingi düşürmenin bir yolu var mı?
Çok kaliteli bir ethernet kablosu haricinde aşırı pingi etkileyecek bi durum yok.

Server almamyada olduğu icin düşüremezsin. Yakında 5g cikinca belki mobil İnternetle girersen belki düşebilir ama

FC26'da online oynuyorum ve 10 ping fark bile inanilmaz etki ediyor. Ankara'da yaşıyorum ve oyunun serverları Almanya'da. Superonline Fiber ve ethernet kullanıyorum, Ankara'dan 30-40ms oynayan insanlar var, bu pingi düşürmenin bir yolu var mı?
Muhtemlen ttlekoma geçerseniz düşebilir o seviyeye

Altyapı vodafone mu süperonline mı?

Oyun kaynaklıysa çözülmez muhtemelen o zaman.
öyle olsa bazen düşük pingde oynamam gerekirdi, her zaman 50-60 arası sabit muhtemelen benim altyapım kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altyapı vodafone mu süperonline mı?
nereden anlayabilirim? parayı superonline'a ödüyoruz altyapı vodafone olabiliyor mu?

öyle olsa bazen düşük pingde oynamam gerekirdi, her zaman 50-60 arası sabit muhtemelen benim altyapım kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nereden anlayabilirim? parayı superonline'a ödüyoruz altyapı vodafone olabiliyor mu?
Vodafone hat sorgulama üzerinden adresten bakın eğer fiber seçeneği varsa Vodafone altyapınız vardır. Eğer Vodafone altyapın varsa pingini düzeltmek için yapabileceğin bir şey yok. Eğer yaşadığın bölgede TT altyapısı varsa herhangi bir ISS firmasına geçtiğinde pingin düşer.

Vodafone hat sorgulama üzerinden adresten bakın eğer fiber seçeneği varsa Vodafone altyapınız vardır. Eğer Vodafone altyapın varsa pingini düzeltmek için yapabileceğin bir şey yok. Eğer yaşadığın bölgede TT altyapısı varsa herhangi bir ISS firmasına geçtiğinde pingin düşer.
bizim iş yaş mı hocam

1759171121965.webp

bizim iş yaş mı hocam
Adamlar Ankara için yönlendiricileri konfigüre etmemiş. Gönderdiğin ping servis içerisinden 50 defa sunucularla dolanıp öyle gidiyor. Kafadan diğer ISS firmaları ile arada +15ms farkı oluyor. Türktelekom altyapı sorgulaması yap. Eğer TT fiber varsa oraya taşırsın.

Adamlar Ankara için yönlendiricileri konfigüre etmemiş. Gönderdiğin ping servis içerisinden 50 defa sunucularla dolanıp öyle gidiyor. Kafadan diğer ISS firmaları ile arada +15ms farkı oluyor. Türktelekom altyapı sorgulaması yap. Eğer TT fiber varsa oraya taşırsın.
türk telekomun sitesinde böyle gözüküyor, bu altyapı fiber mi değil mi nasıl bileceğim?

1759172364528.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,390
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri