iyi maalesef yok.
20mbps almam gerekirken 0.50 mbps alıyordum 100tllik adaptör ileSoru başlıkta 50tl altı en iyi wifi adaptörünü atabilir misiniz? Laptop kullanıyorum bi sıkıntı oldu laptopumun wifi si çok iyi çalışmıyor ondan dolayı.
Bunu alınca düzeldi mi? Öneriyor musun20mbps almam gerekirken 0.50 mbps alıyordum 100tllik adaptör ile
biraz bütçeyü aştıTP-LINK TL-WN725N 150Mbps Kablosuz N Nano USB Adaptör| ITOPYA.COM
TP-LINK TL-WN725N 150Mbps Kablosuz N Nano USB Adaptör en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TL-WN725N ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
hayır düzelmez, özellikle bu bütçede hiçbir şey beklemeeyinBunu alınca düzeldi mi? Öneriyor musun
Hocam benim kullandığım şu anda 10tllik felan bir şey gayet güzel ping değerleride alıyorum ancak arada birden ping yükselmesi gibi sorunlar çıkıyor ondan dolayı yenisini alacağım 200tllik bişey almaya gerek yok bu bütçedede güzel adaptörler illaki vardır.hayır düzelmez, özellikle bu bütçede hiçbir şey beklemeeyin
ben kullandım hata benım kı antenlıydı lınkıde koyuyorum sımdı https://www.trendyol.com/everest/ew...cYQW28482FAI0mGI99cpMtfHlydFxV7oaAveKEALw_wcB benım ısıme yaramadı cope gıttı aramda modemle 11 metre vardı ama o zamanlar ınternetre kotuyduBunu alınca düzeldi mi? Öneriyor musun