evet 16 almak mantikli cok fark yok ama s24 ultra dururken iphone 16 Alınır mı? o ayri bi konuHangisini tercih etmeliyim, İphone 16 çok eleştiriliyor fakat fiyat farkı da çok değil gibi. Bu farka iPhone 16 almak mantıklı mı?
Dostum klasik olacak ama yarı fiyatının da altına, 16'ya göre sadece kamerada azcık gerisinde kalan, geri kalan konularda denk veya önde olan S24FE varken ikisine de 50K gibi paralar verilmez yazık günah.Hangisini tercih etmeliyim, İphone 16 çok eleştiriliyor fakat fiyat farkı da çok değil gibi. Bu farka iPhone 16 almak mantıklı mı?
evet 16 almak mantikli cok fark yok ama s24 ultra dururken iphone 16 Alınır mı? o ayri bi konu
7 yıldır android kullanıyorum, hiç ios kullanmadım bunu da deneyimlemek istiyorum uzun vadede androidin birçok sıkıntısını yaşadım kullandığım telefon da iPhone 7 nin muadili idi, şu an iphone 7 ye bakınca kamera olsun performans olsun her şeyde daha önde olduğunu görüyorum, uzun vadeli olarak telefon aldığım için iPhone daha mantıklı geliyor açıkçasıDostum klasik olacak ama yarı fiyatının da altına, 16'ya göre sadece kamerada azcık gerisinde kalan, geri kalan konularda denk veya önde olan S24FE varken ikisine de 50K gibi paralar verilmez yazık günah.
Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Apple iPhone 16 (128 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung Galaxy S24 FE (128 GB) - Apple iPhone 16 (128 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hocam İphone 7, 8 senelik bir cihaz. 8 senede hiçbir android kolay kolay ayakta kalmaz ancak 58K yerine 26K verip aradaki farkla altın alsanız 4-5 sene sonra çıkan en son cihazlardan birini yine alabiliyorsunuz. Yani ikisi aynı fiyatta olsa ömür kıyası yaparız da yarısından ucuza gelince 16 parasına en az 2 cihaz alınıyor, 2 cihaz da en kötü ihtimal 8-9 sene götürür. 58K verip 60HZ ekrana bakmanız da cabası. Yeni android cihazlar daha uzun ömürlü oluyor, Samsung denince aklınıza iphone 7 zamanı çıkmış S7-S8'ler gelmesin yani. Yine de sizin bileceğiniz iş7 yıldır android kullanıyorum, hiç ios kullanmadım bunu da deneyimlemek istiyorum uzun vadede androidin birçok sıkıntısını yaşadım kullandığım telefon da iPhone 7 nin muadili idi, şu an iphone 7 ye bakınca kamera olsun performans olsun her şeyde daha önde olduğunu görüyorum, uzun vadeli olarak telefon aldığım için iPhone daha mantıklı geliyor açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
s24 ultra da şimdi bana daha mantıklı geliyor ama uzun vadede güvenilebilir mi bilmiyorum, 16'yı sipariş verdim umarım pişman etmez
hangi android cihazlarda sorun yaşadınız?7 yıldır android kullanıyorum, hiç ios kullanmadım bunu da deneyimlemek istiyorum uzun vadede androidin birçok sıkıntısını yaşadım kullandığım telefon da iPhone 7 nin muadili idi, şu an iphone 7 ye bakınca kamera olsun performans olsun her şeyde daha önde olduğunu görüyorum, uzun vadeli olarak telefon aldığım için iPhone daha mantıklı geliyor açıkçası
Mesaj otomatik birleştirildi:
s24 ultra da şimdi bana daha mantıklı geliyor ama uzun vadede güvenilebilir mi bilmiyorum, 16'yı sipariş verdim umarım pişman etmez