Bütçesi el veriyorsa arkadaşın gtx 1660s veya 1660ti alması daha mantıklı tabii ki.Psu Gamegarajin kendi markası ssdde sorun yok ısınma vs problem yaşamadım.1660 yerine 1660s alıbmalı.PSU ne?Anakart markası ne?SSD ısınyormuş.
Bütçesi el veriyorsa arkadaşın gtx 1660s veya 1660ti alması daha mantıklı tabii ki.Psu Gamegarajin kendi markası ssdde sorun yok ısınma vs problem yaşamadım.1660 yerine 1660s alıbmalı.PSU ne?Anakart markası ne?SSD ısınyormuş.
Farketmez çok fark yokmuş karşılaştırmalara bak.Benide böyle detaylar çok ikilemde bırakıyor. Küçücük bi detay yüzünden daha iyi bir sistem olsa bile almak istemiyorum. Sanırım bu attığım sistemi 1650S ile alıcam.
Sayanlar varmış yine de.Bütçesi el veriyorsa arkadaşın gtx 1660s veya 1660ti alması daha mantıklı tabii ki.PSU Gamegarajin kendi markası ssdde sorun yok ısınma vs problem yaşamadım.
Psunun markası fsp gayet iyi bir firma anakartın biostar olması kötü olmuş anakarta eğer güvenemediyseniz msi yapıp ssdyi çıkarıp farklı siteden alabilirsiniz zaten windows yüklü gelmiyor.Biostar markasını ilk defa duyuyorum. Ayrıca PSU markası belirsiz.
PSU'nun FSP olduğu nerde yazıyor? Bende direkt GameBaraj PSU yazıyor.Psunun markası fsp gayet iyi bir firma anakartın biostar olması kötü olmuş anakarta eğer güvenemediyseniz MSI yapıp ssdyi çıkarıp farklı siteden alabilirsiniz zaten windows yüklü gelmiyor.
Video incelemelerinde gördüm ayrıca kendilerinin S.S.S belirtmişler. Güvenilir bir firma bu konuda yalan söyleyemez.PSU'nun FSP olduğu nerde yazıyor? Bende direkt GameBaraj PSU yazıyor.