54.000 TL'ye Bu Kasa Alınır Mı?

hocam bana 50 max 60k bandinda bi sistem ayarlayabilir misin 1 aydir sistem ayarlamaktan anam agladi
işlemci

ekran kartı

anakart (işlemciden kısıp buraya yatırım yapılabilir)

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwh_i_BhCzARIsANimeoFvEnx3AxqW8d-x_LeeAC23NMaW65ooMRt7eclDjDp796wkSFIIFB8aAn2UEALw_wcB

SSD

PSU+kasa

soğutucu

böyle 59.054 yapıyor ileride PSU ve anakart değiştirilince sistem daha iyi olur fakat daha bilgili arkadaşların da fikirlerini bekle daha iyi bir şey çıkarsa onu alırsın

işlemci

ekran kartı

anakart (işlemciden kısıp buraya yatırım yapılabilir)

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwh_i_BhCzARIsANimeoFvEnx3AxqW8d-x_LeeAC23NMaW65ooMRt7eclDjDp796wkSFIIFB8aAn2UEALw_wcB

SSD

PSU+kasa

soğutucu

böyle 59.054 yapıyor ileride PSU ve anakart değiştirilince sistem daha iyi olur fakat daha bilgili arkadaşların da fikirlerini bekle daha iyi bir şey çıkarsa onu alırsın

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart bu anakart nasil hocam​

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart bu anakart nasil hocam​

bu anakartı almani tavsiye etmem dolu dolu da olsa yazılımı kötü bir kart geçenlerde bir arkadaş driver sorunları ile karşılaştı o derece

bu anakartı almani tavsiye etmem dolu dolu da olsa yazılımı kötü bir kart geçenlerde bir arkadaş driver sorunları ile karşılaştı o derece
Ekran kartini 7800xtye cekip ssd anakarti yukseltsek?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Islemciyi 9600xe cektim o sata yerine ne koycam ki 400 tl cok arayacagim bi sey degil

Yuva olayini pek anlamiyorum sata olunca olmuyo mu yanlis bilmiyorsam ssdler hddlerden daha iyi su an
Konu hdd değil hocam onu unut, konu anakartta 2 tane "M.2" ssd yuvası bulunurken sen "Sata ssd" ürününe 2.600 TL para vermen. Halbuki 2.200 TL'ye m.2 ssdler bulunabiliyor. Tabi ki sistemden ayrı alıp kendin montajlaman lazım benim dediğim şekilde.

Ayrıca, hazır sistem baktığın sitenin özelleştirme kısmından sıvı soğutmanı önermem çünkü pahalı oluyor. Onu da ayrı bir şekilde başka siteden daha uyguna alınabilir. Fakat gene montajı sana kalıyor. Veyahut direk kule tipi soğutıcu da bakabilirsin. Ben şuan sana bi hazır sistem bakayım.

Düzgün hazır sistem malesef yok. Sen en iyisimi sistemin montajını yaptıracağın birilerini bul. Böylece parça parça sitelerden, yukarda arkadaşın attığı gibi toplanır ve çok daha kaliteli olur.

Son düzenleme:
Ekran kartini 7800xtye cekip ssd anakarti yukseltsek?
Attığı anakart iyi, attığı ssd çok iyi. Depolama olarak diyorsan sistemi sadece oyun için kullanacaksan 1tb de yeter başlangıçta. İleri de yetmediğin de 1 tane daha m.2 ssd alıp gene bu anakarta da montajlıyabilirsin çünkü 2 tane m.2 ssd yuvası var bununda.

Geri