Neler Yeni

5400tl İntel Oyuncu Bilgisayarı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
i5 10400f,b460 chipsetini biraz zor değiştirirsin hocam,ama bu tarz saçma küçümsemelerinizi kınıyorum
Hocam bakın sizin sisteminizden daha iyisi alınabiliyor.Ve insanların bunu yazması en doğal hakkı.Eleştiriye açık olmayacaksanız neden forumdasınız forum zaten eleştiri ve bilgi üzerine kurulu

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
tamam hocam ben en iyisini önermeyin diye bişi demedim ama bi iddiam var diye bişi demedim arkadaş gelmiş burda saçma triplere giriyor
Bence biraz siz abartıyorsunuz.Adam sadece daha iyileri var yazmış bir şey yazmamış ki.Yani Adam çıkıp Senin yapacağın sistemin a.. dememiş.Sadece öneri yazmış bu kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

@tavukdönerayran harikasın usta.:D
Söylenmesi gereken her şeyi söylemişsin.
Teşekkkür Ederim

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Hocam bakın sizin sisteminizden daha iyisi alınabiliyor.Ve insanların bunu yazması en doğal hakkı.Eleştiriye açık olmayacaksanız neden forumdasınız forum zaten eleştiri ve bilgi üzerine kurulu
ah be hocam çok yanlış anlaşılıyoruz yazı yazarak,mimik ve jest olmayınca böyle. daha önceki konularıma bakarsan anlarsın eleştriye açık mıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@tavukdönerayran harikasın usta.:D
Söylenmesi gereken her şeyi söylemişsin.
ne olmuş usta,sanki olay çıkmış gibi ya.sakin olun bi tamam en iyileri var

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Biz zaten sakiniz ama sen sakin değilsin.
nereden varıyorsun buna hocam,gözünle gördün mü. bi yazı yazımı vardır bide o yazıyı cümleye döküş ama insan istediği gibi anlar bişi demicem

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
nereden varıyorsun buna hocam,gözünle gördün mü. bi yazı yazımı vardır bide o yazıyı cümleye döküş ama insan istediği gibi anlar bişi demicem
Kardeşim kendi kendine olay büyütüyorsun. Adam olması gerekeni söylemiş sen diyorsun ki sakin olun. Azcık eleştiriye açık ol.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Kardeşim kendi kendine olay büyütüyorsun. Adam olması gerekeni söylemiş sen diyorsun ki sakin olun. Azcık eleştiriye açık ol.
ya eleştriye açığım zaten git önceki konulara bak bi ben diyorum ki,tamam daha iyileri var önerin ama önerirken kırıcı olmayın,olayı da büyütmüyorum sadece çok saçma olaya çevriliyo ona şaşırıyorum

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
ya eleştriye açığım zaten git önceki konulara bak bi ben diyorum ki,tamam daha iyileri var önerin ama önerirken kırıcı olmayın,olayı da büyütmüyorum sadece çok saçma olaya çevriliyo ona şaşırıyorum
Kimse kırıcı olmadı ki.
İstersen git benim rehberlerime bak bir tane saygısız yorum yapmış mıyım?

Umutlly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Umut
Bayağı açıksın eleştiriye, Aynen.

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR