kasası aşırı kötü![]()
BLADE-5500XT / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-5500XT sistemimiz AMD'nin fiyat/performans canavarları RX5500XT ekran kartı ve Ryzen 5 3500 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
Kasa göz ardı edilebilir, sonradan fan takılırsa daha iyi soğutma elde edilir.kasası aşırı kötü
o fan nerden hava alcak?Kasa göz ardı edilebilir, sonradan fan takılırsa daha iyi soğutma elde edilir.
Post automatically merged:
Şuan mobildeyim o yüzden ss atamıyorum fakat Gamegaraj'ın sitesine bakarsanız gayet F/P sistemler var.
da4 ün kasasına bi bakınkasası aşırı kötü
Ok bro.o fan nerden hava alcak?
delta rgb iyidirda4 ün kasasına bi bakın
kasanın camını açık tutmazsan almazOk bro.
Kasayı ben beğenmedim biraz ama genel olarak bakılırsa güzel teşekkür ederim![]()
BLADE-5500XT / AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
BLADE-5500XT sistemimiz AMD'nin fiyat/performans canavarları RX5500XT ekran kartı ve Ryzen 5 3500 işlemcisinden gücünü alırken ile yanında 500GB M.2 SSD depolaması ile oyunlar içindeki yükleme sürelerinizi de minimuma indirmenizi sağlıyor.www.gaming.gen.tr
alacaksan kasanın camını açık bırak ilk fırsatta yeni kasa alKasayı ben beğenmedim biraz ama genel olarak bakılırsa güzel teşekkür ederim
tmmKasayı ben beğenmedim biraz ama genel olarak bakılırsa güzel teşekkür ederim
8gb ram yeterli mi peki
16 gbKasayı ben beğenmedim biraz ama genel olarak bakılırsa güzel teşekkür ederim
8gb ram yeterli mi peki
Toz girmez mi içine biraz sıkıntı yapmaz mı hem ben o işlere girmeyi pek sevmem direk tekte her şeyi bitirmek isterimalacaksan kasanın camını açık bırak ilk fırsatta yeni kasa al
gamebooster gb l06 çok iyi olur
Tamam şimdi gördüm onu sağ oltmm
16 gb
önemli değil hayırlı olsun kardeşimToz girmez mi içine biraz sıkıntı yapmaz mı hem ben o işlere girmeyi pek sevmem direk tekte her şeyi bitirmek isterim
Tamam şimdi gördüm onu sağ ol