Neler Yeni

.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,067
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dostum forumda sana yardımcı olabilecek birisini tanımıyorum. En iyisi bildiğiniz ve güvendiğiniz bir sağlıkçıya danışmak. Samimi olduğum birkaç doktor var (beyin cerrahı) Amasya'dan. Eğer isterseniz telefon numaralarını atabilirim ama sorun teşkil ederler mi bilemem. (numarayı yaymak)

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
ikisiylede uğraşamam ben suçlu olanı oynuyorum :D
akrabaları böbrek vermeyi kabul etmeyince adam ölsün mü bunu mu istiyorsun ?
"ikisiyle de" diye yazılır. ikisini de okuyamayacağınız belli zaten.

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe
Bir kaç yerde yazdım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Beyler abim böbrek yetmezliği son evre hastası nakil olması şart şu anlık diyalizle idare ediyor.
Akrabalar vermiyor kanları uyduğu halde, bizde yakın arkadaşlarından olur mu diye düşünüyoruz bilgisi olan var mı? Etik kurula gidiyor 4. Derecden akrabası olmadığı zaman diye biliyoruz. doktor -organ naklini yapan doktor- kan ve doku uyumu olsa bile etik kurulda reddedilir diyor. Önceden böyle bir durum yaşayan var mı? Ya da onaylanan yardımcı olursanız sevinirim.
soruya cevap olarak akraba dışında nakil almıyorlar kaçak yollarla da yapmaya çalışmayın ağır cezalar alırsınız.

organ merkeziyle ilgili de
Benim bildiğim organ merkezine başvurduktan sonra başvurulan kişi sıraya giriyor, sıranın önceliği de şöyle, en acil kişiler ve en gençler sıranın başında, aciliyet durumu olmayan ve yaşlılar da sıranın sonunda. dedem 2 böbreğini birden kaybetti ve diyaliz işe yaramıyordu, anneannem böbreğini verdi kurtuldu şükür. fakat şu an anneannemin verdiği böbrekte sıkıntı, büyük ihtimal atacak organı. hayırlısı inşallah.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
"ikisiyle de" diye yazılır. ikisini de okuyamayacağınız belli zaten.
merak etme yazım kurallarını senden daha iyi biliyorum. hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum pek. ikisi ile de şeklinde de yazılabilirdim.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
merak etme yazım kurallarını senden daha iyi biliyorum. hızlı yazdığım için dikkat etmiyorum pek. ikisi ile de şeklinde de yazılabilirdim.
o zaman dikkat et. anlam bozukluğuna yol açıyor. şimdi bir de insanlara neden yalan yanlış bilgi verdiğini ve dayanağını söyle istersen. organ nakline başkasını kimliğiyle başvurmak gibi yüksek zekalı bir tavsiye nereden çıktı öğrenmek isterim.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Gokhan
Allah şifa versin zor bir durum.. umarım aradığınız kaynağı bulabilirsiniz..

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
hocam siz en iyisi etik kurala gidip şansınızı deneyin isterseniz. yüksek ihtimalle kabul edilmez ama deneme hakkınız var. sonrasında ise sıraya alınırsınız. yaşına, mental sağlığına, ek hastalığına, bağımlılık vb.lerine göre listede size yer verilir. Allah acil şifalar versin.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bir kaç yerde yazdım bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Beyler abim böbrek yetmezliği son evre hastası nakil olması şart şu anlık diyalizle idare ediyor.
Akrabalar vermiyor kanları uyduğu halde, bizde yakın arkadaşlarından olur mu diye düşünüyoruz bilgisi olan var mı? Etik kurula gidiyor 4. Derecden akrabası olmadığı zaman diye biliyoruz. doktor -organ naklini yapan doktor- kan ve doku uyumu olsa bile etik kurulda reddedilir diyor. Önceden böyle bir durum yaşayan var mı? Ya da onaylanan yardımcı olursanız sevinirim.
herkesin değil ama çoğunluğun akrabaları baya ağır oros********

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
doktora bir şey olmaz.doktara söylemene dahi gerek yok sadece uyumlu mu? bakıracaksın en son kimlikle kaydolacaksın başkasının kimliğini kullandığın için para cezası verirler hapis verselerde 5 yıl altı para cezasına cevrilir
bro o kadar saçma konuşuyosunki kimliğinin üstünde resimde mi yok bu insanlar ne kadar zekasız olabilir ?

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
hayır şey kısmı trajik yani "akrabanın kimliğiyle giriş yap" cidden insanların duygularıyla oynuyorsunuz azıcık utanmanız olsun bari
kimin duygusuyla oynuyoruz merak ettim ne anlatmaya çalışıyorsun?
o zaman dikkat et. anlam bozukluğuna yol açıyor. şimdi bir de insanlara neden yalan yanlış bilgi verdiğini ve dayanağını söyle istersen. organ nakline başkasını kimliğiyle başvurmak gibi yüksek zekalı bir tavsiye nereden çıktı öğrenmek isterim.
de birleşik veya ayrı olsun karşıdaki anlar merak etme bir iki kelime dışında anlam bozukluğuna yol açmaz.
tr yasalarını gereksiz gördüğümden olabilir. son çare olarak düşünülebilir. yasaları zaten oldum olası sevmem özellikle o yasaları ben koymadıkça
bro o kadar saçma konuşuyosunki kimliğinin üstünde resimde mi yok bu insanlar ne kadar zekasız olabilir ?
gerizekalılıkla alakası yok dostum kimlik ilk girişte bakılıyor muayene ve geri kalan kısımlarda bakılmıyor fiş gösteriyorsun yani girişte gerçek sahip olursa gerisinde başkası olunca sorun olmuyor fişle ilerliyor

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

de birleşik veya ayrı olsun karşıdaki anlar merak etme bir iki kelime dışında anlam bozukluğuna yol açmaz.
tr yasalarını gereksiz gördüğümden olabilir. son çare olarak düşünülebilir. yasaları zaten oldum olası sevmem özellikle o yasaları ben koymadıkça
sen kaç yaşındasın merak ettim cidden. bir de mesleğini. bilmediğin konularda böyle atıp tutma tamam mı abim? "yasaları ben koymadıkça" falan sen tyler durden'a mı özendin?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah

gerizekalılıkla alakası yok dostum kimlik ilk girişte bakılıyor muayene ve geri kalan kısımlarda bakılmıyor fiş gösteriyorsun yani girişte gerçek sahip olursa gerisinde başkası olunca sorun olmuyor fişle ilerliyor
ya bro bu hak yemeye girer saçmalıyosun biraz aklını kullan bunları söylemek ne kadar mantıklıca bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,480
Üyeler
164,505
Son üye
waunts
Top Bottom