55-60K Telefon Önerisi

Hocam epeye girip kıyas yapmakla olmuyor bu işler ama s24 ultranın 15ten iyi olduğunu söylerim zaten
Hocam ben 6.5 senedir xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ha yazılım olarak iphone çok daha iyi tabiiki ama o özellikleri aramadım hiç. Akıcılık olarak benim tel yaşlandı ama şuanki androidler yarışır iphonela.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Esas amaç oyun batarya ama kamera da önemli batarya dayanmıyor bana batarya çok önemli
x200 pronunda bataryası iyi hocam. Zaten dimenisty 9300 mü 9400 mü ne var 2.5m+ fazla puan alıyor oyun tarafında üzmez. Kamera olarakda en iyilerinden birisi.

Hocam ben 6.5 senedir xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım. Ha yazılım olarak iphone çok daha iyi tabiiki ama o özellikleri aramadım hiç. Akıcılık olarak benim tel yaşlandı ama şuanki androidler yarışır iphonela.

x200 pronunda bataryası iyi hocam. Zaten dimenisty 9300 mü 9400 mü ne var 2.5m+ fazla puan alıyor oyun tarafında üzmez. Kamera olarakda en iyilerinden birisi.
İşte o yüzden burada puanı 2.6 m üstü

Kutu içeriği de güzel ya ondan vivo x200 pro ilgimi çekti çok

Hocam konu biraz dağıldı sanki

Hocam ben zaten sıkıntı oluyor demedim bende 4 yıl sorunsuz huawei kullandım sonra iphone geçtim öncesinde zaten ios falan asla yani girer epeye kıyaslıyordum diyordum bu özellikler bu para sonra fırsat oldu iphone xs kullandım o zamandan beri iphone kullanıyorum ama yine de tercih meselesi

Hocam ben zaten sıkıntı oluyor demedim bende 4 yıl sorunsuz huawei kullandım sonra iphone geçtim öncesinde zaten ios falan asla yani girer epeye kıyaslıyordum diyordum bu özellikler bu para sonra fırsat oldu iphone xs kullandım o zamandan beri iphone kullanıyorum ama yine de tercih meselesi
Tabii hocam iphone bambaşka ama bana o paraya değmez gibi geliyor yinede.

Hocam konu biraz dağıldı sanki
Dağılır hocam xiaomi ya da iphone tartışması hep olcak ben xiaomi dicem, biri reklamlı arayüz dicek, ben kapatılabiliyor mi serilerinde hiç yok dicem, onlarda 50k verdiğim telefonda buna mı uğraşcam dicek, bende 5 dk ni almıyor bende redmi note 8 pro var hiç çıkmadı dicem, onlar iphone daha iyi dicek, vs. vs. ben xiaomi ya da samsung dicem biri çıkıp oneplus dicek bu iş böyle hocam.

Samsung S25+

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,397
Üyeler
184,930
Son üye
Abdurrahman08
Geri