Kötü
çok pahalı ben 44e 4070 superli sistem topladım gamegarajdan daha uygununuda bulabilirsin aslında bu çok pahalı
linki falan var mıçok pahalı ben 44e 4070 superli sistem topladım gamegarajdan daha uygununuda bulabilirsin aslında bu çok pahalı
arkadaş atmış linki onu özelleştirip aabilirsinlinki falan var mı
bu hali nasılarkadaş atmış linki onu özelleştirip aabilirsin
bi baksanaKötü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ozellestir alShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
kötü knk bu ne
fiyatı bu şekildekaç para oluyor
53kötü knk bu ne
fiyatı bu şekildekaç para oluyor
53 normal bir fiyat bi avantajı olduğunu sanmıyorum twnmos kullanılmış bide vento kasa53 bin tl bu sistem için fiyat avantajı sağlamıyor gibi
nerden takip edebilirim fırsatları yani takip edebileceğim siteler veya yayıncılar var mı53 normal bir fiyat bi avantajı olduğunu sanmıyorum twnmos kullanılmış bide vento kasa53 bin tl bu sistem için fiyat avantajı sağlamıyor gibi
donanım arşivi , modart pc ve pc hocası bunların sistemlerini bekleyebilirsin hocamnerden takip edebilirim fırsatları yani takip edebileceğim siteler veya yayıncılar var mı
ya bütçem var 55e kadar da çıkabilirim dizmişken baya iyi bişi dizmek istiyorumdonanım arşivi , modart pc ve pc hocası bunların sistemlerini bekleyebilirsin hocam
Alıntıyı görüntüleböyle bir sistemde var tabi düşünürsen 2k da 7500f asla darboğaz yapmaz istersen kendine göre özelleştirebilirsin tabi 7800x3d seçersen 54bin tl oluyor
Alıntıyı görüntüle