serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
tam 40cmO ürün hakkında bir şey bulamadım. Boyutunu metre yada mezura ile ölçme imkanınız var mı ?
tam 40cmO ürün hakkında bir şey bulamadım. Boyutunu metre yada mezura ile ölçme imkanınız var mı ?
40a 40 mı ?tam 40cm
metre ölçerimi kedim yedi 1 sayısını40a 40 mı ?
Sanırım size extended yani en büyük boy lazım. Large 44e 35.metre ölçerimi kedim yedi 1 sayısını2den başlıyorum ölçmeye
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
40x30 cm
steelseries ile o ucuz mousepad arasında ne gibi fark olabilir?Sanırım size extended yani en büyük boy lazım. Large 44e 35.
Ne olduğu belli bi kere. Speed mi Control mü olduğu. Sonra steelseries daha dayanıklıdır mesela.steelseries ile o ucuz mousepad arasında ne gibi fark olabilir?
Steelseries alacağım herhaldeNe olduğu belli bi kere. Speed mi Control mü olduğu. Sonra steelseries daha dayanıklıdır mesela.
Buarada size büyük boy lazım değil mi ? Ve speed mi istersiniz control mü yoksa ultra speed falan mı ?Steelseries alacağım herhaldeAsus ile farkı çok olmaz herhalde asusta fena değil logitech baya soyuldu
45cm işimi görebilir diye düşünüyorum ve kesinlikle dikişli alıcamBuarada size büyük boy lazım değil mi ? Ve speed mi istersiniz control mü yoksa ultra speed falan mı ?
Peki speed mi control mü ona göre öneri yapayım.45cm işimi görebilir diye düşünüyorum ve kesinlikle dikişli alıcam
Hangisi almalıyım ona karar vermem lazım attığınız videoyu izleyeyim ama muhtemelen speed alacağım hızlı döndüreceğimPeki speed mi control mü ona göre öneri yapayım.
HyperX mousepad tercih etmeli miyim? Dikişli yüzey alacağım sence speed mi alayım control mü emin değilimPeki speed mi control mü ona göre öneri yapayım.
Bu videoda daha detaylı anlatıyor.Hangisi almalıyım ona karar vermem lazım attığınız videoyu izleyeyim ama muhtemelen speed alacağım hızlı döndüreceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
HyperX mousepad tercih etmeli miyim? Dikişli yüzey alacağım sence speed mi alayım control mü emin değilim
İngilizce olduğundan anlayamıyorum kiBu videoda daha detaylı anlatıyor.