5500 TL DDR5 RAM önerisi

intel için değil mi bu hocam
beyaz ve expo bulmak sorun arkadaşın beyaz kasası olduğundan beyaz önerdim yoksa siyah ve expo modeli tabii ki daha mantıklı olucaktır

gskill ile patriot ramlar amd işlemcide farklı performans mı veriyor hocam ? evet işlemcim amd
ddr4 tarafında sorun yaşayanları duymuştum patriot için ama ddr5 tarafında bir bilgim yok maalesef. G-skill in ddr4 ramleri var elimde gayet memnunum.
Post automatically merged:

beyaz ve expo bulmak sorun arkadaşın beyaz kasası olduğundan beyaz önerdim yoksa siyah ve expo modeli tabii ki daha mantıklı olucaktır
Sırf beyaz olması için değmez bence :D

Trident TZ5 Neo expo var dimi hocam​

@-Mehmet- @Necromancerr birde Trident TZ5 Neo cl değeri 36 ve 6000 mhz ama G.Skill Trident Z5 6400mhz ve 32 cl hangisi daha mantıklı

Trident TZ5 Neo expo var dimi hocam​

@-Mehmet- @Necromancerr birde Trident TZ5 Neo cl değeri 36 ve 6000 mhz ama G.Skill Trident Z5 6400mhz ve 32 cl hangisi daha mantıklı
hocam 6400 olan intel platformunu destekliyor. Bu sebeple TZ5 Neo almak daha sağlıklı olur bence.

peki hocam Patriot Viper Venom tz5 neoya göre nasıl
patriot özellik olarak g-skill den iyi hem de xmp-expo desteği var yazmışlar. Ama kullanmadığım bir marka olduğu için önermedim. Bu markanın kötü olduğunu göstermez tabii ki. Seçim sizin. Türkiye de distribütörü var mı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Geri