Arkadaşlar ben 5500 TL'ye monitörlü sistem toplamak istiyorum
Ben 144 hz monitör düşünüyorum
Ama sizce 75 mi almalıyım yani kasaya mı daha fazla odaklanmaliyim. Önerilerinizi bekliyorum
O bütçeye 75hz al ileri de yükseltirsin onun dışında geriye 4700-4800 gibi bir bütçe kalıyor ona da Game Garaj'da ki sistem alınabilir. Oa-na biraz da değişiklik yaparsın çok iyi olur.
Game Garaj Pollux 3AN-C03 AMD Ryzen 5 1600 8GB 240GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
ASUS Vp249qgr 23.8" 144hz 1ms Display Port, Hdmı Freesync Full Hd Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kesinlikle sistem performansı şu anda sizin için öncelik olsun.Sonrasında monitör yükseltilir genelde ömürlük oluyor zaten.O yüzden monitörü 2. el almanı tavsiye ediyorum.Monitörü aldıktan sonra geriye kalan para 4900 desek https://www.gamegaraj.com/urun/Aquarius-5AD-X/ bu sistemi almayı tavsiye ederim özelleştirerek
Ekran kartını Asus Dual
İşlemciyi 2600 e çekerek iyi bir sistem toplamış olursunuz.Rami 16 yapmaya çalıştım lakin stokta kalmamış belleği çıkarabiliyorsun o zaman 4400 civarı bir şey oluyor sistem kendin ek olarak 2x8 3000 mhz ya da 3200mhz bir bellek alabilirsin.