işlemci 2600 ama onun yerine 7 2700x fln alınabilir2060 ile 1660 arasında gözle görülebilir olarak rtx özelliklerini kullanabilmen olabilir. ama son kullanıcı olarak kaç adet rtx oyunu oynuyoruz tartışılır. sistem gayet güzel bu arada güle güle kullan
240 ssd 1tb hdd yaoacaktım ama ilerleyen süreçte ssd yükseltecek olsam 240 elimde kalacaktı. Düz 500 alıp ileride hdd takviyesi yapmayı düşünüyorum500GB yeter mi bilmem bana 1TB zor yetiyor ancak çok güzel bir sistem hiçbir sıkıntı yaşamazsın umarım, iyi günlerde kullanma dileğiyle...
Donanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
Bence şuan sistem toplamak için biraz bekle çünkü bu fiyata da-sistem 3600 ve 2060lı sistem yaptı.Donanım arşivinin en son topladığı sistem stok kalmamış bunu topladım. Zaten 2060 ile 1660 super arasında gözle görülecek bir fark yok
Görsele fazla önem veren biri değilim performans yetiyor. Zaten eski bi monitörüm var asus onu kullanacağım 2060 gereksiz oluyor monitör olmadığı için2060 ile 1660 arasında gözle görülebilir olarak rtx özelliklerini kullanabilmen olabilir. ama son kullanıcı olarak kaç adet rtx oyunu oynuyoruz tartışılır. sistem gayet güzel bu arada güle güle kullan