adil_mesut
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 30
- İsim
- Adil Mesut Acar
Bende victus kullandım. Şuan asus rog strix kullanıyorum. Victus 60 bin verilecek ürün değil. İşlemcilerde limitleri var çoğu modelde. Gerçek gücünü alamıyorsun. Ayrıca düşük model işlemciler bile 80 dereceyi geçiyor victusta
Açıkçası birçok laptopta bu limit kısıtlama var zaten. Limiti kaldırmak isteyen basit bir programla kaldırabilir. Bu da dert edilecek bir durum değil bence. Zaten oyun oynayan birçok kişi oyuncu laptoplarında 80 - 85 derece en fazla olsun yeter dedikleri için onlara göre gayet normal değerler.
Asus Rog Strix de düşünmedim değil. Ancak hem işlemcisi hem rami hem ssd si hem de ekran kartı düşük modeli aynı fiyata satıldığı için ben tercih etmiyorum. Tercih eden olabilir tabi.
Beni 5 - 6 yıl idare eden bir laptop olsun bana yeter. İlerde umarım akademisyen olduktan ve nasip olur da doçent olduktan sonra kendime zaten en iyi laptopu alırım. O zaman Msi markasının en iyi modeli Thin sanırım. Eğer ki 6 yılda başka bir model çıkartmazsa en iyi özelliklere sahip Thin alırım.