niye kaçak lazım ?Bana kaçak telefon lazım :/
illa kaçak olması şart mı ?5500tl ye guclu telefon istiyorum oyuzden
2. El kaçak oneplus 7 ve 8t serisine bakmanı tavsiye ederim. Sıfırları 8-9 aralığında5500tl ye guclu telefon istiyorum oyuzden
Bazı kişilerin yurt dışından toplu olarak getirdiği, daha önce kullanılmış ve nereden geldiği bilinmeyen cihazların kesinlikle tercih edilmemesi gerekiyor. Bu telefonların daha önce hangi amaçlar için kullanıldığı bilinmezken, farkında olmadan terörizm gibi ağır suçlara bulaşmış bir cihazı satın almış olabilirsiniz. Bu nedenle yukarıda belirttiğimiz güvenilir yerlerden satın alınan telefonların haricinde ikinci el kayıtsız cihazlara kesinlikle yönelmemenizi öneririz.Kacak daha ucuz oluyor oyuzden istiyorum
Olabilu ama bütcemi biraz aşıyor :/2. El kaçak oneplus 7 ve 8t serisine bakmanı tavsiye ederim. Sıfırları 8-9 aralığında
Kullanılmamış kaçak telefon satanlar vardırBazı kişilerin yurt dışından toplu olarak getirdiği, daha önce kullanılmış ve nereden geldiği bilinmeyen cihazların kesinlikle tercih edilmemesi gerekiyor. Bu telefonların daha önce hangi amaçlar için kullanıldığı bilinmezken, farkında olmadan terörizm gibi ağır suçlara bulaşmış bir cihazı satın almış olabilirsiniz. Bu nedenle yukarıda belirttiğimiz güvenilir yerlerden satın alınan telefonların haricinde ikinci el kayıtsız cihazlara kesinlikle yönelmemenizi öneririz.
hocam yenilenmiş iphone 7 samsung s9 falan bakınOlabilu ama bütcemi biraz aşıyor :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kullanılmamış kaçak telefon satanlar vardır