Hatırlıyorum sanki heSenin de 80+ lığını biliyorum bir konumda bana troll müsün yazmıştın hatta
Hatırlıyorum sanki heSenin de 80+ lığını biliyorum bir konumda bana troll müsün yazmıştın hatta
Evde işim yok.Hatırlıyorum sanki heaynen güzel zamanlardı ilk ramboydun benim gözümde ulan hatta @Rambo_87 ‘i sen sanmıştım
![]()
. O değilde kral işsizmisiniz la ben gece gündüz boş yapsam o kadar mesaj kasamam saçmalık...
Kral aynı şeyi yapıyordum vaz geçtim babayı almıyım diye... dersi derste forumu yatakta kullanacaksın... Yanlış mı anlaşıldım n.Evde işim yok.
Hatta canlı derslerde dersi açıyorum,kulağım derste,gözüm forumda.
Ne diyon laKral aynı şeyi yapıyordum vaz geçtim babayı almıyım diye... dersi derste forumu yatakta kullanacaksın... Yanlış mı anlaşıldım n.
Derste derse konsantre olmak en iyisi knk sonra kötü olur.Ne diyon la
Hiçbir şey anlamadım![]()
Çok sıkıcı amaDerste derse konsantre olmak en iyisi knk sonra kötü olur.
ben bu forumda ki şu an çoğu gold un ve bütün gold üstü olanların 80+ olduğu zamanları hatırlıyorum silver olanlarında yarısı dahil ama isimler değişince bir takım sıkıntılar oldu.Vayy rambo reyiz senin 80+ lığını biliriz gold olmuşsun H.O
Önerin var mı?İçinde AMD olan her şeye evet demeye mi programlandın sen? 1660S toplanır bu fiyata, sistem kötü.
Ben hariç ahahahahben bu forumda ki şu an çoğu gold un ve bütün gold üstü olanların 80+ olduğu zamanları hatırlıyorum silver olanlarında yarısı dahil ama isimler değişince bir takım sıkıntılar oldu.
Dağılması la elin gidince allah çarpar de sonra dikkat geliyor.Çok sıkıcı ama
okula gideceğim zaten daha iyi anlarım orada
uzaktan eğitimde dikkatim dağılıyor
Sen ağutos girişlisin seni tanımıyorum.Ben hariç ahahahah![]()
ama bu forumda baya tanınırdım eski destek kulübü yöneticisiyim zaten.Ben hariç ahahahah
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dağılması la elin gidince allah çarpar de sonra dikkat geliyor.
1660S ile arasında 5 6 fps var daha fazla vermeye değmez.İçinde AMD olan her şeye evet demeye mi programlandın sen? 1660S toplanır bu fiyata, sistem kötü.