Hocam zaten 550TL verip membrane almak mantıksız olur bence.mekanik olması şart mı mesela kritilerler nelerdir?
ÖnerimNeleri önerirsiniz?
valla bende önüme gelen mekanik klavyeyi almam hocam o yüzden sordum zaten kendim corsair k70 mk2 kullanıyorum bu olmasa hyperx alloy elite rgb olurdu gibi gibiHocam zaten 550TL verip membrane almak mantıksız olur bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerim
Hocam Corsair K70 MK2 i ne zaman ve ne kadara aldınız?valla bende önüme gelen mekanik klavyeyi almam hocam o yüzden sordum zaten kendim Corsair k70 mk2 kullanıyorum bu olmasa hyperx alloy elite RGB olurdu gibi gibi
Geçen sene şubatta aldım hocam hyperx 650tl idi ama ingilizce corsair 700dü türkçe büyük enter ve türkçe dizilimden dolayı corsair tercih etmiştim yazılım desteğinide görünce iyiki corsair diyorumHocam Corsair K70 MK2 i ne zaman ve ne kadara aldınız?
Hocam şuan 1200TL almayı düşünüyorum degermi sizce.Geçen sene şubatta aldım hocam hyperx 650tl idi ama ingilizce Corsair 700dü türkçe büyük enter ve türkçe dizilimden dolayı Corsair tercih etmiştim yazılım desteğinide görünce iyiki Corsair diyorum