Joe Goldberg
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 98
kral 55kvar param dedin yayok knkm yok alamam çıkmıyor para![]()
kral 55kvar param dedin yayok knkm yok alamam çıkmıyor para![]()
İkinci ele girme2 el almam knkm
knkm neye yetiyor 55k ya çıkarttım dedim ekran kartı m2 si psu su soğutucusu ram i anakartı 65e dayanır gözünü seveyimkral 55k yetiyo dedinya
girmem knk zaten bi sistemi dizsem alacam kurtulcam artık dizemedim 55bin tl ye sistem dizemedim halaİkinci ele girme
olm bu fiyatlar ne 1 2 ay önce baktım 49 k ya 4070 süper sıvı soğtuculu toplanıyodu nolmuş piayasa aprdon kral ya 4070 alacan mecburknkm neye yetiyor 55k ya çıkarttım dedim ekran kartı m2 si psu su soğutucusu ram i anakartı 65e dayanır gözünü seveyim![]()
sıvı soğutmalı bir dekankam ben sana 55k ya 4070 süperli sıvı soğtuculu sistem toplarım
piayasa artmışsıvı soğutmalı bir deknk mini atx anakart koyma haberin olsun diz bakalım bekliyorum
4070 süper stok yok gelince hanerleşirizdiz knk diz bekliyorum![]()
![]()
benim 2 hafta önce dizdiğim sistemin fiyatı ile şuan arasında dağlar kadar fark var yahu, daha demin sipariş girmek için geçtim amazona b650 tomhawk anakart 8645 tl idi şimdi geçtim 9999 tl yapmışlar ürünün zamlandı diye ajkşsdjkas kafayı yicem yani az kaldı paramla rezil oluyorum dizemiyorum bir şeypiayasa artmış![]()
Nereye yok?4070 süper stok yok gelince hanerleşiriz
nasıl yok attım işte sistem hacı4070 süper stok yok gelince hanerleşiriz