Rezillik ya ben yaklaşık 5 ay önce falan ddr5 4070s sistem almıştım 36 civarına çok pahalı falan diyordu millet bu fiyatlar ne konuya bakınca mın 4070 ti Super dizilir bu paraya diyordum ddr4 sistemler bile 40k olmuşhttps://www.vatanbilgisayar.com/int...-super-oc-12g-h610m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html şöyle bir şey bakabilirsin çift ssdli anakartı var gigabyte güzel ekran kartı kendimde kullanıyorum bu sistemi de bir kaç gün önce sipariş verdim değiştirdiğim özelliklerlemi atıyo linki bilmiyorum ama anakartı ve ssdyi değiştirdim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi anakart alabilirsin özellikleri vs daha iyi olur da ekran kartından falan düşmen gerekir hocam b650 de b850 de sizin için yeterli anakart masraflı değil zaten geri kalan SSD vs pahalıya geliyor hiç o topa girmeyin bence ekran kartınız sağlam olsunvalla brom 3 4 yıldır b450 anakartla devam ediyorum bir tık değiştirmek istiyorum ryzen5 2600 işlemcim var bana yetmiyor hikayeli oyunlar oynuyorum lol cs valo sevmem takılmam da elime param geçmişken dizeyim bitireyim istiyorum, kimisi b650 alınır mı kimisi 850m al o paraya vs vs diyorlarda ben o kadar özellikli bir anakartı kullanmayacam ki zaten ama tam dediğin gibi kasoun ortasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk işte arkadaşın attığı sistem de b850li li ve anakartların maliyeti hemen hemen 200 300 tl farkla aynı yani ondan bahsediyorum