Neler Yeni

55K BÜTÇE İLE SİSTEM DİZMEK !!!

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Yağız
https://www.vatanbilgisayar.com/int...-super-oc-12g-h610m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html şöyle bir şey bakabilirsin çift ssdli anakartı var gigabyte güzel ekran kartı kendimde kullanıyorum bu sistemi de bir kaç gün önce sipariş verdim değiştirdiğim özelliklerlemi atıyo linki bilmiyorum ama anakartı ve ssdyi değiştirdim ben
Rezillik ya ben yaklaşık 5 ay önce falan ddr5 4070s sistem almıştım 36 civarına çok pahalı falan diyordu millet bu fiyatlar ne konuya bakınca mın 4070 ti Super dizilir bu paraya diyordum ddr4 sistemler bile 40k olmuş:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla brom 3 4 yıldır b450 anakartla devam ediyorum bir tık değiştirmek istiyorum ryzen5 2600 işlemcim var bana yetmiyor hikayeli oyunlar oynuyorum lol cs valo sevmem takılmam da elime param geçmişken dizeyim bitireyim istiyorum, kimisi b650 alınır mı kimisi 850m al o paraya vs vs diyorlarda ben o kadar özellikli bir anakartı kullanmayacam ki zaten ama tam dediğin gibi kasoun ortasındayım

knk işte arkadaşın attığı sistem de b850li li ve anakartların maliyeti hemen hemen 200 300 tl farkla aynı yani ondan bahsediyorum
Daha iyi anakart alabilirsin özellikleri vs daha iyi olur da ekran kartından falan düşmen gerekir hocam b650 de b850 de sizin için yeterli anakart masraflı değil zaten geri kalan SSD vs pahalıya geliyor hiç o topa girmeyin bence ekran kartınız sağlam olsun

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Doğukan Barut

Ben arkadaşın topladığı pc yi önermiştim @Jill Valentine toplamış

Sıvı soğutucu istiyorsunuz anladığım kadarıyla ama ryzen 5 7500f için o hava soğutucu yeterli
Yok sıvı soğutma istemedim knk kule tipi alacağım

Rezillik ya ben yaklaşık 5 ay önce falan ddr5 4070s sistem almıştım 36 civarına çok pahalı falan diyordu millet bu fiyatlar ne konuya bakınca mın 4070 ti Super dizilir bu paraya diyordum ddr4 sistemler bile 40k olmuş:(

Daha iyi anakart alabilirsin özellikleri vs daha iyi olur da ekran kartından falan düşmen gerekir hocam b650 de b850 de sizin için yeterli anakart masraflı değil zaten geri kalan SSD vs pahalıya geliyor hiç o topa girmeyin bence ekran kartınız sağlam olsun
Knk işte b650 rx7800xtnitro düşünüyorum

Ama işte alacağım anakart 2 3 saat önce 8.4 bandında idi puan 10k oldu çıldırmamak elde değil

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Yağız
Yok sıvı soğutma istemedim knk kule tipi alacağım

Knk işte b650 rx7800xtnitro düşünüyorum

Ama işte alacağım anakart 2 3 saat önce 8.4 bandında idi puan 10k oldu çıldırmamak elde değil
Ülkedeki satıcılar kâr üstüne kâr etmeye çalışıyor maalesef ama 7800xt alıp daha yüksek anakart almaktansa 4070s alıp %15 civari performans artışı daha iyi bence

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Doğukan Barut
Ülkedeki satıcılar kâr üstüne kâr etmeye çalışıyor maalesef ama 7800xt alıp daha yüksek anakart almaktansa 4070s alıp %15 civari performans artışı daha iyi bence
4070 bütçe yetmiyor knk

Ha nasıl olur anca anakartın düşük 650 bir karta geçerim kartı yükseltirim olan o olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Oğuzhan
2. El al diyor knk girmem o topa
Ahbap ekran kartını ikinci el alıp diğer bilesenlei sıfır diziceksin yoksada sıkıntı yok RX 7800 XT 'li bir sistem yapıştır gitsin.
( Gerçi o paraya RX 7900 de gelir)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Doğukan Barut
Ahbap ekran kartını ikinci el alıp diğer bilesenlei sıfır diziceksin yoksada sıkıntı yok RX 7800 XT 'li bir sistem yapıştır gitsin.
( Gerçi o paraya RX 7900 de gelir)
Nasıl gelir abi ben mi yanlış piyasadayım siz mi ucuza bulunuyonuz sjslskskks ikinci el almayacam brom :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Oğuzhan
Merakla bekliyorum knkm
Ekran Kartı:

İşlemci:

Anakart:

RAm:

SSD:

Soğutucu:

Kasa Ve Psu:
Toplam fiyat 45.708 ( Kargo dahil değildir)

Top Bottom