Neler Yeni

55K BÜTÇE İLE SİSTEM DİZMEK !!!

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
yo
Agalar son 10 gündür o kadar sistem değiştirdim ki sürekli muadil ya da üst segmentler orta ile aynı fiyatta şimdi de onu öğrendim. b650ler b850ler ile yarışıyor ve ben kafayı yemek üzereyim, 40k ile başladım sistem dizmek istediğimi 55k ya çıktım daha da çıkamıyorum o yüzden allah rızası için bilgili piyasayı bilen birisi bana güzel am5 amd sistem dizerse çok dua edecem şu pskilojiden çıkmam istiyorum artık plsss
Mantıklı/Mantıksız gelebilir ama yerinizde olsaydım ikinci el 3090 toplardım veya 4070

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
Mantıklı/Mantıksız gelebilir ama yerinizde olsaydım ikinci el 3090 toplardım veya 4070
yok knk 2. el girmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam dedim zaten az önce metroda topladım gözden birkaç şey kaçar tabii ki o sebeple işlemci ve kasa düşülüp daha iyi ssd seçenekleri tercih edilebilir.
eline koluna sağlık knkm

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
Knk 2 tane sistem daha toplandı ikiside bütceye uygun benim topladığım 53700 arkadaşınki 55 ikisinde de 7900xt var düz 7900 yok 7900xt var ona dikkat et ikiside çok iyi sistemler artık almak sana kalmış ama beklersen uçuyo yani fiyatlar

Ayrıca belirtim bu sistemleri 1080p de kullanamazsın 2k monitör gerekli
knkm şimdilik alayım bir kaç ay içinde monitörü değiştiririm zaten

7900xt 3090 dan daha iyi
yok yok onun muhasebene dahi girmem 2. el asla bir şey almam ağzım sütle yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum şuan

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet
knkm şimdilik alayım bir kaç ay içinde monitörü değiştiririm zaten

yok yok onun muhasebene dahi girmem 2. el asla bir şey almam ağzım sütle yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum şuan
2. Elde bazen mantıklı tercihler yapılabilir ama anlamak lazım biraz uğraş meselesi bence pek değmez ve her zaman riski büyük

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
2. Elde bazen mantıklı tercihler yapılabilir ama anlamak lazım biraz uğraş meselesi bence pek değmez ve her zaman riski büyük
yok knk ben sıfırcıyım daha da bulaşmam oraya ama gel geörelim ki şimdi bu kadar sistem içinden nasıl bir tercih edeceğim

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet
yok knk ben sıfırcıyım daha da bulaşmam oraya ama gel geörelim ki şimdi bu kadar sistem içinden nasıl bir tercih edeceğim
O kadar sistem yok aslında sadece @MaliArican ve benim topladığım sistem arasında karar verirsen daha iyi olur diğerleri zaten bu iki sistemden daha düşük performans verir

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
O kadar sistem yok aslında sadece @MaliArican ve benim topladığım sistem arasında karar verirsen daha iyi olur diğerleri zaten bu iki sistemden daha düşük performans verir
knki o kadar video inceledim hepsine dedikleri tek şey şu '' 7900xt beklentileri karşılayamadı'' diye önü açık bir kart almak istiyorum çünkü yıllarca kasaya dokunmayacağım değişiklik yapmayacağım

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet
knki o kadar video inceledim hepsine dedikleri tek şey şu '' 7900xt beklentileri karşılayamadı'' diye önü açık bir kart almak istiyorum çünkü yıllarca kasaya dokunmayacağım değişiklik yapmayacağım
Döndük başa.. beklentileri karşılayamadı derler tabi ki ama bu demek değildir ki kart güçsüz.. senin nvidia kanadında max toplayabildiğin ekran kartlı sistem 4070 super bu kart 4070 superden daha iyi orda farklı sebeblerden ( fiyatından vs ) öyle yorum yapmışlardır performans olarak sıkıntı yok yani

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
Döndük başa.. beklentileri karşılayamadı derler tabi ki ama bu demek değildir ki kart güçsüz.. senin nvidia kanadında max toplayabildiğin ekran kartlı sistem 4070 super bu kart 4070 superden daha iyi orda farklı sebeblerden ( fiyatından vs ) öyle yorum yapmışlardır performans olarak sıkıntı yok yani
yaw zaten aldığım kartın tamamen tüm özeliklerini kullanmayacam hikayeli oyunlarda 2k açsın yeterli benim için.

anakartı şu yapsak daha iyi değil mi? https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFY3...WMAHQCUMT&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it&th=1

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Samet

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Doğukan Barut
İkiside çok benzer anakartlar hangisini tercih edersen et sıkıntı olmaz ama ben tipinden dolayı gaming plusu tercih ederdim
o da vatanda indirime girdi şimdi 6650 tl ye gelmiş

Top Bottom