Neler Yeni

55k ya oyuncu bilgisayarı

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
1733245042173.png
1733245060199.png

kendi başıma böyle yaptım ama soğutması gibi şeyleri yeterli mi bilmiyorum bide bu işlemci i5 14400f 2.5ghz den çok bi farkı varmı

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Uğur Çam
hocam 60 bine 4070 ti süper sistemler var

batuZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan loyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bulamadım ama monitör dahil 60k pc ye max 55k verebilirim varsa bildiğiniz sistemler atarmısınız

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Çiko
1733310185509.png
,
Shark 7A yı özelleştirdim örnek

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan Çelikçi
Hocam siz hangi sistemi atarsanız atın , 50.000 TL deseniz biri çıkıp '' 55 k ya şu var '' diyecek. Biri gelecek '' 60 k ya şu var '' diyecek. Sonsuz bir döngüye girecek. Benim size tavsiyem eğer aceleniz yoksa yıl sonu indirimlerini beklemeniz. . Muhtemelen 3-7k arası daha uyguna alabilirsiniz. Ben geçen gün bir sistem alıp iptal ettim yıl sonu indirimlerini beklemek için. İşini çok iyi bilen saygı duyduğunuz birinin yorumlarını ciddiye alın. Limitinize göre ufak araştırmalar yaparak istediğiniz sistemi bulursunuz zaten. Şuan tercih etmiş olduğunuz sistem parçaları zaten parça kalitesi ve değerler olarak size istediğiniz deneyimi ve kaliteyi sunar. Bütçeyi eğer zorlayabiliyorsanız işlemciyi güçlendirebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
Hocam siz hangi sistemi atarsanız atın , 50.000 TL deseniz biri çıkıp '' 55 k ya şu var '' diyecek. Biri gelecek '' 60 k ya şu var '' diyecek. Sonsuz bir döngüye girecek. Benim size tavsiyem eğer aceleniz yoksa yıl sonu indirimlerini beklemeniz. . Muhtemelen 3-7k arası daha uyguna alabilirsiniz. Ben geçen gün bir sistem alıp iptal ettim yıl sonu indirimlerini beklemek için. İşini çok iyi bilen saygı duyduğunuz birinin yorumlarını ciddiye alın. Limitinize göre ufak araştırmalar yaparak istediğiniz sistemi bulursunuz zaten. Şuan tercih etmiş olduğunuz sistem parçaları zaten parça kalitesi ve değerler olarak size istediğiniz deneyimi ve kaliteyi sunar. Bütçeyi eğer zorlayabiliyorsanız işlemciyi güçlendirebilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Hocam bende sistem alacagim ama kasim indirimlerini kacirdik yilsonu indirimleri ne zaman oluyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Emirhan Official
Hocam bende sistem alacagim ama kasim indirimlerini kacirdik yilsonu indirimleri ne zaman oluyor?
yıl sonu indirim değil zam olur ve 1 ocakta yeni vergide gelicek şimdiden ona göre firmalar ufaktan ufaktan fiyatlara ayarı verirler

Top Bottom