Vallahi değiştirmede değisemiyorum ki bi üstünü almaya kalksam +9000 TL oynuyorhocam anakarti degistirmeniz iyi olur. hardware unboxed kanali b650 satin alma rehberinde msi pro b650m-b icin kotu anakart notu dusmus. kullanacaginiz islemci 7500f olsa neyse ama tepe modelle kullanacaksiniz.
videoda ryzen 9 ile kullanilacaksa baska modellere bakilmasi tavsiye ediliyor. benim tavsiyem, bu tavsiyeyi biraz daha genisletip 7700x'e kadar uygun diye olur.
Daha uygun fiyata aynı parçalara sahip o sistemi bana atar mısın dostum bekliyorum.İmzamda ki sistemi 56k ya topladım, oturup indirim bekleyin adam gibi sistem toplayın, paranızı sokağa atmayın. Ek olarak X3D şart falan değil yeni nesil işlemciler bilmem farkında mısınız ama zaten çok fazla önbelleğe sahip, ayrıca daha uygun fiyata paylaştığınız sistemle aynı parçalara sahip başka hazır sistemler var.
arkadaşın sorduğu sistem seninkinden anakart harici daha iyi yalnız. yani kıyası senin sistemle yapmak çok doğru olmazİmzamda ki sistemi 56k ya topladım, oturup indirim bekleyin adam gibi sistem toplayın, paranızı sokağa atmayın. Ek olarak X3D şart falan değil yeni nesil işlemciler bilmem farkında mısınız ama zaten çok fazla önbelleğe sahip, ayrıca daha uygun fiyata paylaştığınız sistemle aynı parçalara sahip başka hazır sistemler var.
Esporcu adamlar bile ciddili 540 kullanmıyor ben anlamıyorum bu gereksiz arayışıYoutube dan X3D olmayan son model amd işlemcilerle 7800x3d 9800x3d cs2 karşılaştırmalarınıda izleyebilirsin.540HZ için X3D şart
Ayrıyetten senin imzandaki ekran kartı ve işlemcini ben 56kya tercih etmem dostumİmzamda ki sistemi 56k ya topladım, oturup indirim bekleyin adam gibi sistem toplayın, paranızı sokağa atmayın. Ek olarak X3D şart falan değil yeni nesil işlemciler bilmem farkında mısınız ama zaten çok fazla önbelleğe sahip, ayrıca daha uygun fiyata paylaştığınız sistemle aynı parçalara sahip başka hazır sistemler var.
3300 eloyum hocam.Resmi olarak esporcu değilim ama yüksek elo oynuyorum napalım teknolojiye ayak uydurmak şart yaEsporcu adamlar bile ciddili 540 kullanmıyor ben anlamıyorum bu gereksiz arayışı
Dostum son olarak sana şunu soracağım hadi diyelim ben bu işlemci anakart ikilemini kullandım ne gibi sorunlar yaşarım ? Fps olarak bi sorun yaşar mıyım ?arkadaşın sorduğu sistem seninkinden anakart harici daha iyi yalnız. yani kıyası senin sistemle yapmak çok doğru olmaz
ben yaşayacağını düşünmüyorum işini görür.Ayrıyetten senin imzandaki ekran kartı ve işlemcini ben 56kya tercih etmem dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3300 eloyum hocam.Resmi olarak esporcu değilim ama yüksek elo oynuyorum napalım teknolojiye ayak uydurmak şart ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum son olarak sana şunu soracağım hadi diyelim ben bu işlemci anakart ikilemini kullandım ne gibi sorunlar yaşarım ? Fps olarak bi sorun yaşar mıyım ?
Anladım teşekkür ederim.Diğer parçalarımda bi problem yok galiba idealdir ram ssd falanben yaşayacağını düşünmüyorum işini görür.
Ram kötü. En düşük 6000 mhz cl 30 bir model olmalı. Ssd de zevk meselesi. Ben 990 proyu tercih ediyorum . Hızlı olmasının yanında uzun ömürlü bir modelAnladım teşekkür ederim.Diğer parçalarımda bi problem yok galiba idealdir ram ssd falan
Ramin 5.6 dan 6 ya çıkması bana 2 fpsten fazla bişey katacağını düşünüyo musun ? Bide anakart konusunda sizin fikriniz var mı ? 7800x3d yanında sırıtıyor evet ama bana problem yaşatır mı sizce?Ram kötü. En düşük 6000 mhz cl 30 bir model olmalı. Ssd de zevk meselesi. Ben 990 proyu tercih ediyorum . Hızlı olmasının yanında uzun ömürlü bir model
56 K ya 12 çekirdek işlemci + 64 GB rami oyun oynamak için dizmedim zaten hocam, amacın oyun oynamaksa bir zahmet ram ve işlemciden kısıp (örn. 7700x + 16/32GB) ekran kartına yatırım yap. Zira ben bu sistemi 5-6 adet sanal makineyi aynı anda çalıştırmak için kullanıyorum.Ayrıyetten senin imzandaki ekran kartı ve işlemcini ben 56kya tercih etmem dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
3300 eloyum hocam.Resmi olarak esporcu değilim ama yüksek elo oynuyorum napalım teknolojiye ayak uydurmak şart ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum son olarak sana şunu soracağım hadi diyelim ben bu işlemci anakart ikilemini kullandım ne gibi sorunlar yaşarım ? Fps olarak bi sorun yaşar mıyım ?