BenQ almayı düşünmüyorum hocam ya.İPS Asus veya DELL almayı düşünüyorum.TN panel çok kullandım öyle ahım şahım bi farkı yok bide kör oluyorum renklerden yani.Monitörü mümkünse 2. El bak sıfırları çok pahalı tn panel 360hz benq zowielerin. Millet 15 20e alıyor hevesi bitince 12 13e satıyor.
Biraz var yükte oluyor sadece açıkcası umrumda değil 100 karttan 90 nında çıkıyor nede olsa bir zararı yok üstelik çok güçlü kartlar olduğu için 300-350w güç giriyor bobinlere doğal bir şey benceHa anladım teşekkürler sizde varmı hiç CW ?
Asus Dual modelini alsam %90 bende de çıkacak.Ama hiç CoilWhine tecrübem olmadığı için nasıl bişey bilmiyorumBiraz var yükte oluyor sadece açıkcası umrumda değil 100 karttan 90 nında çıkıyor nede olsa bir zararı yok üstelik çok güçlü kartlar olduğu için 300-350w güç giriyor bobinlere doğal bir şey bence
Dell alienware 360 hz kullanıyorum fps için ikinci ekranımda 2k ekran gayet memnunum sadece 2k yerine 4k olması daha iyi olur diye düşünüyorumBenQ almayı düşünmüyorum hocam ya.İPS Asus veya DELL almayı düşünüyorum.TN panel çok kullandım öyle ahım şahım bi farkı yok bide kör oluyorum renklerden yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama Asusun 2.ellerine yönelebilirim evet.
Asus dualde cw olduğunu çok duydum benimki kulaklıksızda rahatsız etmiyor minik bir ses geliyor hatta fan sesinden duyulmuyor bile kulaklıkta asus dualide duymazsınız diye düşünüyorum çıplak kulakla hiç dinlemedim bilemiyorum ama cw ye çok takılmayın derimAsus Dual modelini alsam %90 bende de çıkacak.Ama hiç CoilWhine tecrübem olmadığı için nasıl bişey bilmiyorumKulaklık taktığım vakit duymam bile zaten di mi ?
Dell alienware 360 hz kullanıyorum fps için ikinci ekranımda 2k ekran gayet memnunum sadece 2k yerine 4k olması daha iyi olur diye düşünüyorum
Asus dualde cw olduğunu çok duydum benimki kulaklıksızda rahatsız etmiyor minik bir ses geliyor hatta fan sesinden duyulmuyor bile kulaklıkta asus dualide duymazsınız diye düşünüyorum çıplak kulakla hiç dinlemedim bilemiyorum ama cw ye çok takılmayın derim
Anladım hocam son olarak bu CW dediğimiz ses sadece yük altında oluşan bişey mi ? yoksa mesela youtubeda google'da takılırken yani 0 yükteykende oluyor mu biliyo musunuz ?Dell alienware 360 hz kullanıyorum fps için ikinci ekranımda 2k ekran gayet memnunum sadece 2k yerine 4k olması daha iyi olur diye düşünüyorum
Asus dualde cw olduğunu çok duydum benimki kulaklıksızda rahatsız etmiyor minik bir ses geliyor hatta fan sesinden duyulmuyor bile kulaklıkta asus dualide duymazsınız diye düşünüyorum çıplak kulakla hiç dinlemedim bilemiyorum ama cw ye çok takılmayın derim
Ben 27 inç olanını kullanıyorum 27 inç piksel olur falan beklşyordum gayet net 24 inç neyse aynısı bir çok monitör kullandım 27 inç fps için olmaz normalde gram aratmadı 24 ü çok memnunum onun dışında ölü piksel ghostingde yaşamadım telnoloji konusunda biraz şanslıyımdır ışık sızmasıda ips panelde neyse o derecede bir tek monitörün ayarları biraz karışık onu kurcalamanız lazımŞu modeli kullanıyorsunuz di mi ? ışık sızması ghosting akıcılık yaşadığınız kötü bi deneyim var mı monitörle ilgili gayet yeterli mi sizce cs2 için ?![]()
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AW2523HF ITOPYA'dawww.itopya.com
Valla yanlış olmasın hangi bobin cw yapıyorsa ondan gelir diye biliyorum yani normal masaüstünde bile yapma şansı var diye biliyorumŞu modeli kullanıyorsunuz di mi ? ışık sızması ghosting akıcılık yaşadığınız kötü bi deneyim var mı monitörle ilgili gayet yeterli mi sizce cs2 için ?![]()
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Alienware AW2523HF 24.5" 360Hz 0.5ms HDMI DP USB3.2 FreeSync Premium Pivot FHD Fast IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile AW2523HF ITOPYA'dawww.itopya.com
Anladım hocam son olarak bu CW dediğimiz ses sadece yük altında oluşan bişey mi ? yoksa mesela youtubeda google'da takılırken yani 0 yükteykende oluyor mu biliyo musunuz ?