🔥🔥5600 & 6700xt Sistem 12999TL 🔥🔥

Gün gelir her sistem ddr5 kurulmaya başlanır, ddr4 leri kimse kullanmaz. (y)
Ddr5 şuan kurulur önceden ram fiyatları çok pahalıydı şimdi 16gb 2 bin TL filan arada öyle büyük uçurum fiyat farklı yok ama anakartlarda fiyat biraz artıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah abinin sisteme yetişemedim ve şu an bu cihaz iyi bir kampanyada gibi görünüyor çok kararsızım off
En kötü karar kararsızlıktan iyidir 😉

Kanka ben alacam sistemi de twich de yayın açsam valo oynarken felan sıkıntı yaşar mıyım yayın açtırır mı bu pc bana ne diyorsunuz klip kayıt alırken sıkıntı yaşar mıyım sizce

Kasa ve PSU nasıl güvenilir mi ve fiyat olarak uygun mu sizce
Güvenilir fiyat uygun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ben alacam sistemi de twich de yayın açsam valo oynarken felan sıkıntı yaşar mıyım yayın açtırır mı bu pc bana ne diyorsunuz klip kayıt alırken sıkıntı yaşar mıyım sizce
Bir bilgim yok bu konuda

aldım 13500 e ama bilmiyorum biraz kızıyorum kendime ilk stoğa yetişemedim 500 fazla verdim diye ama :)
teselli edin beni biraz

aldım 13500 e ama bilmiyorum biraz kızıyorum kendime ilk stoğa yetişemedim 500 fazla verdim diye ama :)
teselli edin beni biraz
Birazdan fiyatı artacak o zaman da iyiki almışım diyeceksin ve en düşük 6700xt sistem bu daha ne söylenir bilemedim 😃

Yayıncılıkta nvidia daha verimli diye biliyorum.

Kasanın fıyatı anlık 12k oldu sonra hemen guncellendi
:D

📢 SİSTEM KRİTİK STOĞA DÜŞTÜ ALMAK İSTEYENLER VARSA SON STOKLAR 📢

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,426
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan