tediousbear
80+
Abdullah abinin sisteme yetişemedim ve şu an bu cihaz iyi bir kampanyada gibi görünüyor çok kararsızım offYapar ama nvidia kart öneririm daha iyi olur
Abdullah abinin sisteme yetişemedim ve şu an bu cihaz iyi bir kampanyada gibi görünüyor çok kararsızım offYapar ama nvidia kart öneririm daha iyi olur
Ddr5 şuan kurulur önceden ram fiyatları çok pahalıydı şimdi 16gb 2 bin TL filan arada öyle büyük uçurum fiyat farklı yok ama anakartlarda fiyat biraz artıyorGün gelir her sistem ddr5 kurulmaya başlanır, ddr4 leri kimse kullanmaz.
En kötü karar kararsızlıktan iyidirAbdullah abinin sisteme yetişemedim ve şu an bu cihaz iyi bir kampanyada gibi görünüyor çok kararsızım off
Güvenilir fiyat uygunKasa ve PSU nasıl güvenilir mi ve fiyat olarak uygun mu sizce
Bir bilgim yok bu konudaKanka ben alacam sistemi de twich de yayın açsam valo oynarken felan sıkıntı yaşar mıyım yayın açtırır mı bu pc bana ne diyorsunuz klip kayıt alırken sıkıntı yaşar mıyım sizce
Birazdan fiyatı artacak o zaman da iyiki almışım diyeceksin ve en düşük 6700xt sistem bu daha ne söylenir bilemedimaldım 13500 e ama bilmiyorum biraz kızıyorum kendime ilk stoğa yetişemedim 500 fazla verdim diye ama
teselli edin beni biraz
Yayıncılıkta nvidia daha verimli diye biliyorum.Kanka ben alacam sistemi de twich de yayın açsam valo oynarken felan sıkıntı yaşar mıyım yayın açtırır mı bu pc bana ne diyorsunuz klip kayıt alırken sıkıntı yaşar mıyım sizce
aldım ama iptal mi etsem die kararsız kaldım bugün düşünüp ona göre iptal edicem bakalım..Yayıncılıkta nvidia daha verimli diye biliyorum.
ben de bunu düşünüyordum bilen var mıSinerji Windows kurup mu yoluyor acaba bilgisi olan var mı