Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
- Bütçe
- 1000
240mm veya 360mm stabil ve düşük derecelerde tutacak bir AIO önerir misiniz
sağlam bir 240mm de olur lian li galahad 240 gbiZoomflow x360 var diye biliyorum o fiyata
Kaç derecelerde tutarLian li galahad sağlam soğutucu alınabilir
Tam bilmiyorum ben de almayı düşünüyorum fakat tam bir sayı veremiyecemKaç derecelerde tutar
011 kasada biri gpu ısın düşer cpu ısın yükselir dedi 80 derecelere çıksın istemiyorum o yüzden sıvı soğutmaSırf bütçen var diye öneriyorum, yoksa gerek bile yok. Snowman T6 bile soğutur onu.
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
kaç derecelerde tutarSırf bütçen var diye öneriyorum, yoksa gerek bile yok. Snowman T6 bile soğutur onu.
![]()
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING FrostFlow X 360 4Pin PWM 360mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
arctic liquid freeze ii 240mm. kendim kullanıyorum. gayet güzel soğutuyor.240mm veya 360mm stabil ve düşük derecelerde tutacak bir AIO önerir misiniz
dereceleri ne kadar ve kasanarctic liquid freeze ii 240mm. kendim kullanıyorum. gayet güzel soğutuyor.
aerocool atomic. 3500x ile kullanabiliyorum anakartım serviste olduğu için. oyunlarda max 50-55 derece gördüm. boşta 30un altına düşürüyor.dereceleri ne kadar ve kasan