Degerler ne hocam bende 420 sini almayı düşünüyorum bu işlemci içinArctic 360 ile anca soğutabiliyorum ben bu işlemciyi.
Degerler ne hocam bende 420 sini almayı düşünüyorum bu işlemci içinArctic 360 ile anca soğutabiliyorum ben bu işlemciyi.
Degerler ne hocam bende 420 sini almayı düşünüyorum bu işlemci için
Ama tabi hepsinç geçtim 14900k zaten alnımaması gereken gereksiz bir işlemci oyun oynamak isteyen bir kişi bence kesinlikle 7800x3d alıp keyfine bakmalıBu 140+120 noctuadan iyi zaten ama 2 tane 140 fanla denemek lazım dediğin gibi aynı paraya geliyor
Usta selamlar sahibindene baktım bu soğutucu param güvende ile 1700e satıyorlar yok mu bi gariplik? Tr fiyatı 4-5 kSahibinden de sıfır kapalı kutu Noctua NH-D15s kule tipi soğutucular var al bunlardan 1 tane üstüne de 1 tane sıfır nf-a15 pwm fan alırsın 140mm tam senin bütçeye uygun olur hem soğutur hem sessiz kalır hem kaliteli mal kullanmış olursun. Ben olsam hava soğutma tercih ederim çünkü olası bir arızada sıvı soğutmayı komple söküp yollamanız lazım ama hava soğutmada en fazla fan bozulur onu da al yenisini tak geç
420mm destekleyen kasa daha az piyasada o yüzdenValla hocam AKAKÇE'DE VE ŞUANDA 360 mm 4 bin lira, 420 mm ise 3500 lira! şaka gibi
Yok kardeşim çünkü tr de getiren 1 yer olduğu için o fiyatları yazıyorlar ben bunun şahıslarda hep 1600-1700 arası satıldığını görüyorum. Kendim de öyle bir şahıstan aldımUsta selamlar sahibindene baktım bu soğutucu param güvende ile 1700e satıyorlar yok mu bi gariplik? Tr fiyatı 4-5 k
Hocam skinti yaratmiyor degil mi? Bende sahibinden uzerinden NOCTUA sogutucu almayi dusunuyorum.Yok kardeşim çünkü tr de getiren 1 yer olduğu için o fiyatları yazıyorlar ben bunun şahıslarda hep 1600-1700 arası satıldığını görüyorum. Kendim de öyle bir şahıstan aldım
Ryzen 7 7800x3d cpu alacağım soğutucu önerisine ihtiyacım var, benzer diğer konulara baktım ancak net bir sonuca ulaşamadım arkadaşlar, kule tipi soğutucu daha çok içime siniyor ama 7800x3d için yetersiz olacağını düşünen çok fazla insan var ben de emin olmak istiyorum, kasamda 360mm desteği yok 240mm aio önerir misiniz? veya thermalright phantom spirit 120 se bu işlemciyi soğutmaya yeter mi sizce?
Noctua sogutucu 1700e satan var zaten bu linkte 3500 yazmıs adamMesaj otomatik birleştirildi:
Artict öneririm 360 mmRyzen 7 7800x3d cpu alacağım soğutucu önerisine ihtiyacım var, benzer diğer konulara baktım ancak net bir sonuca ulaşamadım arkadaşlar, kule tipi soğutucu daha çok içime siniyor ama 7800x3d için yetersiz olacağını düşünen çok fazla insan var ben de emin olmak istiyorum, kasamda 360mm desteği yok 240mm aio önerir misiniz? veya thermalright phantom spirit 120 se bu işlemciyi soğutmaya yeter mi sizce?
5500tl de yazanda var. size hangisi uygun geliyorsa onu tercih edin. bütçe meselesi biraz da garantisiz yurtdışı ürünü istiyorsanız o fiyatlarda.garantili istiyorsanız 4bn 5bn tl den aşşaya yok.Noctua sogutucu 1700e satan var zaten bu linkte 3500 yazmıs adam