Neler Yeni

5600x fazla ısınma sorunu

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
Merhaba Yeni bir sistem aldım ilk başlarda standarttı fakat şimdilerde masaüstünde bile 70 derece görüyorum oyunda 90 derece bu bir sorunmudur yoksa normalmi birde extra olarak sıvı soğutma ne önerirsiniz

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yunus Emre Uzun
Merhaba Yeni bir sistem aldım ilk başlarda standarttı fakat şimdilerde masaüstünde bile 70 derece görüyorum oyunda 90 derece bu bir sorunmudur yoksa normalmi birde extra olarak sıvı soğutma ne önerirsiniz
sıvı soğutmaya gerek yok güzel bir kule fan yeterli olur 70 dereceler kabul edilebilir ama 90 derece pc kullanmak sıkıntı çıkarır

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bende de aynı işlemci ve stok soğutucu var. Sende de olduğu gibi 1.5-2 sene sonra oyunlarda +95 gördüğüm oluyordu. Soğutucu değiştirmeye param olmadığı için Thermal Grizzly Krynaut almıştım onu sürdüm 75-80'lerde takılıyor şu an. Soğutucu almaya paran varsa DeepCool Assasin gibi bir modeli vardı çok uygun fiyatlı. Bulursam atayım.

Edit:

Marka adını yanlış hatırlayıp model ismini doğru hatırlamışım :D

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı işlemci ve stok soğutucu var. Sende de olduğu gibi 1.5-2 sene sonra oyunlarda +95 gördüğüm oluyordu. Soğutucu değiştirmeye param olmadığı için Thermal Grizzly Krynaut almıştım onu sürdüm 75-80'lerde takılıyor şu an. Soğutucu almaya paran varsa DeepCool Assasin gibi bir modeli vardı çok uygun fiyatlı. Bulursam atayım.

Edit:

Marka adını yanlış hatırlayıp model ismini doğru hatırlamışım :D
kral benim sistem msı üzerine kurulu bütün parçalar bütünlüğü bozmamak açısından bunu düşündüm iyi midir? : https://www.hepsiburada.com/msi-mag...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.86.7

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
MSI sıvı soğutucuları hakkında bir bilgim yok. Ek olarak bu fiyatlara veya sıvı soğutuculara kadar çıkmaya da gerek yok. Eğer illa sıvı soğutucu alacağım diyorsan aynı fiyata Enermax'ın 360mm ve 420mm modelleri var al ömürlük kullanırsın ileride Ryzen 7-9 falan taksan da üzmez :D

İlla MSI alacağım diyorsan da inisiyatif alarak satın alabilirsin sana kalmış.

Talha_1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI sıvı soğutucuları hakkında bir bilgim yok. Ek olarak bu fiyatlara veya sıvı soğutuculara kadar çıkmaya da gerek yok. Eğer illa sıvı soğutucu alacağım diyorsan aynı fiyata Enermax'ın 360mm ve 420mm modelleri var al ömürlük kullanırsın ileride Ryzen 7-9 falan taksan da üzmez :D

İlla MSI alacağım diyorsan da inisiyatif alarak satın alabilirsin sana kalmış.
illa msı olmasına gerek yok sadece istek olursa olur eğer fp varsa onu alacağım tabii ki

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,369
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
illa msı olmasına gerek yok sadece istek olursa olur eğer fp varsa onu alacağım tabii ki
İstersen 1.300 TL'ye kule tipi alıp sorunu çözebilirsin. İstersen de Enermax alıp ileride her işlemciyle kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,644
Üyeler
169,591
Son üye
Privatus
Top Bottom