sıvı soğutmaya gerek yok güzel bir kule fan yeterli olur 70 dereceler kabul edilebilir ama 90 derece pc kullanmak sıkıntı çıkarırMerhaba Yeni bir sistem aldım ilk başlarda standarttı fakat şimdilerde masaüstünde bile 70 derece görüyorum oyunda 90 derece bu bir sorunmudur yoksa normalmi birde extra olarak sıvı soğutma ne önerirsiniz
kral benim sistem msı üzerine kurulu bütün parçalar bütünlüğü bozmamak açısından bunu düşündüm iyi midir? : https://www.hepsiburada.com/msi-mag...akce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.86.7Bende de aynı işlemci ve stok soğutucu var. Sende de olduğu gibi 1.5-2 sene sonra oyunlarda +95 gördüğüm oluyordu. Soğutucu değiştirmeye param olmadığı için Thermal Grizzly Krynaut almıştım onu sürdüm 75-80'lerde takılıyor şu an. Soğutucu almaya paran varsa DeepCool Assasin gibi bir modeli vardı çok uygun fiyatlı. Bulursam atayım.
Edit:
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Marka adını yanlış hatırlayıp model ismini doğru hatırlamışım![]()
MSI sıvı soğutucuları hakkında bir bilgim yok. Ek olarak bu fiyatlara veya sıvı soğutuculara kadar çıkmaya da gerek yok. Eğer illa sıvı soğutucu alacağım diyorsan aynı fiyata Enermax'ın 360mm ve 420mm modelleri var al ömürlük kullanırsın ileride Ryzen 7-9 falan taksan da üzmezkral benim sistem msı üzerine kurulu bütün parçalar bütünlüğü bozmamak açısından bunu düşündüm iyi midir? : https://www.hepsiburada.com/msi-mag-coreliquid-p240-240-mm-sivi-islemci-sogutucusu-p-HBCV000010LFK5?magaza=BETACOM BİLGİSAYAR&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.86.7
illa msı olmasına gerek yok sadece istek olursa olur eğer fp varsa onu alacağım tabii kiMSI sıvı soğutucuları hakkında bir bilgim yok. Ek olarak bu fiyatlara veya sıvı soğutuculara kadar çıkmaya da gerek yok. Eğer illa sıvı soğutucu alacağım diyorsan aynı fiyata Enermax'ın 360mm ve 420mm modelleri var al ömürlük kullanırsın ileride Ryzen 7-9 falan taksan da üzmez
İlla MSI alacağım diyorsan da inisiyatif alarak satın alabilirsin sana kalmış.
İstersen 1.300 TL'ye kule tipi alıp sorunu çözebilirsin. İstersen de Enermax alıp ileride her işlemciyle kullanabilirsin.illa msı olmasına gerek yok sadece istek olursa olur eğer fp varsa onu alacağım tabii ki