5600x için kule tipi soğutucu

Reaksiyon skoru
20
merhabalar stok sogutucu bosta 70 dereceye kadar cıkıyor 45 ındıgıde oluyo işlemcıdde kasanın hava akısda ortalama fan dogru oturtuldu termal macun sürğldü kaliteli bir tane ama hale oyunda 87 kadar cıkıyor volorantta bide bsda 40 50 60 70 degısıyor 80 de oluyor ucuz butcye 500 tl varsa daha ucuza kule tipi soğutucu önerisi

Hayatımda Türkçe olup da okuduğumda bu kadar anlamadığım başka bir metin olmamıştı harbiden. Hayretler içerisindeyim. Neyse, Allah'tan başlıktan bir şeyler anladım.

Bütçen yeterliyse bunu tavsiye edebilirim.

Hayatımda Türkçe olup da okuduğumda bu kadar anlamadığım başka bir metin olmamıştı harbiden. Hayretler içerisindeyim. Neyse, Allah'tan başlıktan bir şeyler anladım.

klvye yrım yamalak calısıyor kusura bakma knk rahatsız etıysem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.teknobiyotik.com/donani...-kule-tipi-islemci-sogutucu.html#!prettyPhoto bu nasıl

Klavyeden kaynaklı olduğunu bilmiyordum kardeşim estağfurullah, ön yargılı davrandığım için sen kusura bakma. :)
su dokuldu ondan ekran klvyesınden yaayım dıom ama yavaş

bu dark rider kasa ile uymlumudur acb

kasa ile değil de işlemci ve anakart ile uyumuna bakın çok büyük değil zaten sığar kasaya

Intel LGA 775 / 1150/ 1151/ 1155/ 1156/ 1366 / 2011 / 2011-v3 ve AMD AM2,AM2+,AM3,AM3+,AM4,FM1,FM2 uyumluymuş. Ürünün uzunluğunu yazmamışlar ama kasan mini kasalardan değil ise genellikle 150 mm kadar destekliyorlar standart olarak.

Intel LGA 775 / 1150/ 1151/ 1155/ 1156/ 1366 / 2011 / 2011-v3 ve AMD AM2,AM2+,AM3,AM3+,AM4,FM1,FM2 uyumluymuş. Ürünün uzunluğunu yazmamışlar ama kasan mini kasalardan değil ise genellikle 150 mm kadar destekliyorlar standart olarak.
teşekür ederm yardımın için iyi akşamlar kasam orta boy glfg

Geri