Neler Yeni

5600x için minimum anakart önerir misiniz?

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
Çok teşekkürler araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam sezo kardeşim, sana iyi akşamlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok teşekkürler.
iyi akşamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
@sezo33 Raporlasanız sevinirim arkadaşlar.
Yeni anakart almak yerine servise gönderip de bios güncellettirebilirsiniz hocam.

ygtcntpl

80+ Bronze
Ne zorluğu var ki hocam? Öyle bir işlemci için minimum ama iyi anakart isteniyorsa en iyi alternatiflerden biri B450 Tomahawk. Arkadaş almayabilir ona kalmış ben önerimi yaptım.
Bahsettiğiniz anakartın bios güncellemesini herhangi bir işlemciye ihtiyaç duymadan yapabilirim değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
1616085302536.png

çok iyi bir buton @sezo33'ün üzerinde deneyin.

Shiden

80+ Bronze
Ben daha yeni sana bir link attım ya, boş ver güncelleme. Şimdi beceremezsin, durduk yere anakartı bozarsın.
Sen gerçekten güncelleyemeyebilsin. Başıma iş almak istemem.

ygtcntpl

80+ Bronze
Ben daha yeni sana bir link attım ya, boş ver güncelleme. Şimdi beceremezsin, durduk yere anakartı bozarsın.
Sen gerçekten güncelleyemeyebilsin. Başıma iş almak istemem.
Güzel kardeşim, sende okuduğunu anlamama sorunu falan var sanırım. Anakart BIOS'unu güncelleyebileceğim bir sistemim yok diyorum :) B450M S2H adlı anakartta Q-flash özelliği mevcut değil ve ona takıp güncellemesini yapabileceğim bir işlemcim yok. Sana bir şey demediğim halde sataşıp duruyorsun :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yapamamış olabilir, niye yüklendiniz ki bu kadar? Herkes BIOS update'in uzmanı olarak doğmuyor.
Ben daha geçen aya kadar temiz kurulum yapmayı bilmiyordum, videolardan izleyerek öğrendim.
Kuzene PC topluyoruz, "güç kaynağı ne işe yarıyor? almak zorunda mıyım?" diye soruyor bana. Herkesin bilgi birikimi aynı değil.

Shiden

80+ Bronze
Güzel kardeşim, sende okuduğunu anlamama sorunu falan var sanırım. Anakart BIOS'unu güncelleyebileceğim bir sistemim yok diyorum :) B450M S2H adlı anakartta Q-flash özelliği mevcut değil ve ona takıp güncellemesini yapabileceğim bir işlemcim yok.
Öyle bir şey yok ki.

ygtcntpl

80+ Bronze
Yapamamış olabilir, niye yüklendiniz ki bu kadar? Herkes BIOS update'in uzmanı olarak doğmuyor.
Ben daha geçen aya kadar temiz kurulum yapmayı bilmiyordum, videolardan izleyerek öğrendim.
Kuzene PC topluyoruz, "güç kaynağı ne işe yarıyor? almak zorunda mıyım?" diye soruyor bana. Herkesin bilgi birikimi aynı değil.
Hayır sorun şu; arkadaş okuduğunu anlamamakta ısrarcı davranıyor. Elimde güncelleme yapabileceğim bir sistem yok, işlemci yok, laptop kullanıyorum ve parça parça kendi masaüstümü topluyorum. Yoksa BIOS güncellemenin 15 dakikalık kolay bir işlem olduğunu ve internette bir sürü rehber olduğunu ben de biliyorum :) anlamıyor inatla..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,029,137
Üyeler
163,115
Son üye
ycs1907
Top Bottom