Neler Yeni

5600x için minimum anakart önerir misiniz?

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar, 15 dakikalık bir bios güncellemesi bir insanı bu kadar yorabilirdi, aylardır uğraşıyorum.. En başında bu anakartı almayacaktım. Ne bilgisayarcılarda iş var ne de internet kafelerde, bilgi işlemci birine verdim o da güncelleyecek işlemci bulamadı, aldığım yere mesaj attım oradan da yardım yok. Elimde kaldı anakart (B450m s2h).

Allah aşkına bana bios güncellemesi vb. işlem gerektirmeyecek, 5600x işlemcisi ile düzgün uyum sağlayan bir anakart önerin.

Bütçe belirtmiyorum fakat lütfen önerilerinizi uyumlu olabilecek minimum fiyattaki anakartlar ile yapın, hani kalkıp bir anakarta 1500-2000 lira verecek durumda değilim. Hepinize teşekkürler.
B550 serisinden sana uygun olanı al bence

sweett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Arda Dalser
BIOS update ile uğraşmak istemiyormuş.
Ne zorluğu var ki hocam? Öyle bir işlemci için minimum ama iyi anakart isteniyorsa en iyi alternatiflerden biri B450 Tomahawk. Arkadaş almayabilir ona kalmış ben önerimi yaptım.

Shiden

80+ Bronze
B450m S2H. Geçen S.A.M. için 5000 serisi destek güncellemesi geldi sanki.
Agesa Combo V2 iki gibi bir şeydi.

ygtcntpl

80+ Bronze
B450m S2H. Geçen S.A.M. için 5000 serisi destek güncellemesi geldi sanki.
Agesa Combo V2 iki gibi bir şeydi.
Evet güncelleme geldi fakat güncelleyebileceğim bir sistemim yok ve etrafımda yardımcı olan kimse yok.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ne zorluğu var ki hocam? Öyle bir işlemci için minimum ama iyi anakart isteniyorsa en iyi alternatiflerden biri B450 Tomahawk. Arkadaş almayabilir ona kalmış ben önerimi yaptım.
Yok bence de çok güzel anakart zaten ama arkadaş yazdığı yazıda öyle istemiş o açıdan dedim.

ygtcntpl

80+ Bronze

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,752
İsim
Eren Yeager
Evet güncelleme geldi fakat güncelleyebileceğim bir sistemim yok ve etrafımda yardımcı olan kimse yok.
Q-Flash destekli anakartlardan alabilirsin işlemci ram ve ekran kartı takmadan güncelleyebilirsin

Shiden

80+ Bronze
USB'ye dosyaları at,
Bilgisayarı yeniden başlat ve END tuşuna bas.
Sonra Update bas.

Bunu mu yapamıyon?

ygtcntpl

80+ Bronze
Zen3 destekli olarak gelen anakart yok.
BIOS Flashback destekli bir anakart alırsanız işlemciye gerek kalmadan güncelleyebilirsiniz.
Çok teşekkürler araştıracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bilgisiz hareket edersen olacağı bu xd
Tamam sezo kardeşim, sana iyi akşamlar dilerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Q-Flash destekli anakartlardan alabilirsin işlemci ram ve ekran kartı takmadan güncelleyebilirsin
Çok teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,138
Üyeler
163,114
Son üye
m.cakmak112
Top Bottom