oonurdurann
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Onur Duran
- Bütçe
- 1200
Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 5600X işlemcim için sıvı soğutma bakıyorum ve sizin de önerilerinizi bilmek isterim. Bütçem: 1000₺ ile 1200₺ arasında beni götürebilecek bir şey olmasını isterim. Render alan biri değilim oyun oynuyorum ve ürün fotoğraflarını Photoshop üzerinde düzeltiyorum tek yaptığım bu. Şimdiden tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Ufak bir sorum daha olacak bilgisayar toplamayı vs. biliyorum fakat sıvı soğutma kurulumu daha önce hiç yapmadım acaba bu konuda bir destek almam gerekir mi yoksa kolaylıkla öğrenip montajını gerçekleştirebilir miyim?
Kasa Modelim: Dark Guardian
Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00066A) | Teknobiyotik bu ürün hakkında yorumlarınız nedir? Kasanın özelliklerinde üst panele 240mm ve 280mm sığıyor olarak belirtiliyor.
Ufak bir sorum daha olacak bilgisayar toplamayı vs. biliyorum fakat sıvı soğutma kurulumu daha önce hiç yapmadım acaba bu konuda bir destek almam gerekir mi yoksa kolaylıkla öğrenip montajını gerçekleştirebilir miyim?
Kasa Modelim: Dark Guardian
Arctic Liquid Freezer II - 280 Intel / AMD Uyumlu, 280mm Radyatörlü, 2x14cm P14 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00066A) | Teknobiyotik bu ürün hakkında yorumlarınız nedir? Kasanın özelliklerinde üst panele 240mm ve 280mm sığıyor olarak belirtiliyor.