Neler Yeni

5600x oyunda 70 derece

bachpassion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
bach passion
Normal değil bence. Cooler master masterliquid 240 v2 kullanıyorum 5600x ile, kışın ortalam 56-59arası kullanıyordum, şu an inanılmaz sıcakta 61-64 arası, kasam nzxt h510i elite, hava akışı kötü, cpb açık pbo kapalı. Silikon testi yaptığımda 4.85 all core golden sample çıkmıştı, 4.85 all coreda bile 76-77 max gördü. Macun kenarlara tam değmiyor olabilir.

Artarof

80+ Bronze
5600X %100 yük de Furmark CPU BURNER ile 75-76 derece. Soğutucu NZXT x53 Sistem boştayken sıcaklık 40-41 derece. Testi 10 dk da yapsam 1 saatte yapsam sıcaklık aynı. CPU BURNER kapattığım andan itibaren 15 saniye sonra sistem 50 derece ve altına düşmüş oluyor.
cooler master ml360r kullanıyorum bende oda sıcaklığım 30 derece boşta 34 derece işlemcim test değerlerini de yazdım belki kasanın da hava akışı iyi olmayabilir td500 kullanmaktayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorumlar sonucunda garantiye gönderme düşüncesi tamamen kafamdan çıktı sorun yok muhtemelen cihazda

Ama macun uygulamasını düşüneceğim
macun hangi marka model ve iletkenlik seviyesini biliyor musun

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Normal değil bence. Cooler master masterliquid 240 v2 kullanıyorum 5600x ile, kışın ortalam 56-59arası kullanıyordum, şu an inanılmaz sıcakta 61-64 arası, kasam nzxt h510i elite, hava akışı kötü, cpb açık pbo kapalı. Silikon testi yaptığımda 4.85 all core golden sample çıkmıştı, 4.85 all coreda bile 76-77 max gördü. Macun kenarlara tam değmiyor olabilir.
Pompada bir sıkıntı var mıdır sizce prime95te 10 dk 78 oldu

cooler master ml360r kullanıyorum bende oda sıcaklığım 30 derece boşta 34 derece işlemcim test değerlerini de yazdım belki kasanın da hava akışı iyi olmayabilir td500 kullanmaktayım

Artic mx-4 ancak 5 yıl önce almıştım

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
512
İsim
ilkay çam
hocam kenarlar cok onemli degil diye biliyorum çoğunluğun ortaya sürülmesi gerekiyor

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali

Bugün aynısını 2020 versiyonunu orjinalliğinden emin olduğum yerden aldım

Shaco

80+ Bronze

Benim radyatörüm 240'lık. Kasa Gamepower Warcry ve termal macun soğutucu üzerinde ki sadece. 6 kasa içeri üflüyor radyatör fanları dışarı üflüyor.

Artarof

80+ Bronze
Pompada bir sıkıntı var mıdır sizce prime95te 10 dk 78 oldu

Artic mx-4 ancak 5 yıl önce almıştım
benim kullandığım termal macun
kendi sitesi üzerinden aldığım ekran görüntüsünde iletkenlik seviyesini ekran alınıtısı olarak ekleyeceğim
------------------------

buda senin kullandığın model galiba bunun iletkenliği daha düşük termal macunlarda içindeki ne kadar önemli olsa da iletkenliğinin yüksek olması da önemli zaten bilen arkadaşlar da destekler

Benim radyatörüm 240'lık yalnız. Kasa Gamepower Warcry ve silikon soğutucu üzerinde ki.
warcry hava akışı olarak pek iyi değil diye biliyorum

Ekler

• arctic.PNG
    arctic.PNG
    364 KB · Hit: 17
  • cm.PNG
    cm.PNG
    26 KB · Hit: 19

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
5600x soğutucu Silverstone pf 240mm.

Odam 29-30 derece arkadaşlar.

Oyunlarda 1-2 saat içinde 70 75 derece arasında gidip geliyor.Normal mi bu yeni alındı pc

Aida64 testinde 10dk da 77 oldu maksimum
Benim 5600x i 120mm coolermaster la kullanıyorum. Max 82 derece oldu şimdiye kadar, voltaj düşürebilirsin bi tık ama bence bunun nedeni sıcak havalar aga... Ben normalde oda ısısında duramıyom yani

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
Benim 5600x i 120mm coolermaster la kullanıyorum. Max 82 derece oldu şimdiye kadar, voltaj düşürebilirsin bi tık ama bence bunun nedeni sıcak havalar aga... Ben normalde oda ısısında duramıyom yani
Bana da öyle geldi hocam içim rahat etsin diye bugün tekrar bir macun sürüp deneyeceğim değişmezse değerler böyle bırakırım

Shaco

80+ Bronze
benim kullandığım termal macun
kendi sitesi üzerinden aldığım ekran görüntüsünde iletkenlik seviyesini ekran alınıtısı olarak ekleyeceğim
------------------------

buda senin kullandığın model galiba bunun iletkenliği daha düşük termal macunlarda içindeki ne kadar önemli olsa da iletkenliğinin yüksek olması da önemli zaten bilen arkadaşlar da destekler

warcry hava akışı olarak pek iyi değil diye biliyorum
Yok hocam hava akışı normalde kötü kasanın biliyorum o nedenle altta 3 ve yanda 3 fan içeri soğuk hava alacak şekilde ayarladım. Radyatöre bağlı NZXT fanları da içeride ki havayı tahliye ediyor radyatörden sonra. Değerler buna göre iyi midir? O nedenle yazdım karşılaştırmak açısından. Undervolt yapmak istedim ama karışık geldi biraz. Termal macunu da değiştirmeyi düşünüyorum MX-4 alıp teknobiyotikten.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]

Artarof

80+ Bronze
Yok hocam hava akışı normalde kötü kasanın biliyorum o nedenle altta 3 ve yanda 3 fan içeri soğuk hava alacak şekilde ayarladım. Radyatöre bağlı NZXT fanları da içeride ki havayı tahliye ediyor radyatörden sonra. Değerler buna göre iyi midir? O nedenle yazdım karşılaştırmak açısından. Undervolt yapmak istedim ama karışık geldi biraz. Termal macunu da değiştirmeyi düşünüyorum MX-4 alıp teknobiyotikten.
montaj olarak en güzelini yapmışsın ben de olsam öyle yapardım egzoz fanı var mı bu arada

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç