Neler Yeni

5600x oyunda 70 derece

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Yukarda bir arkadaş yazmış macun konusunda x şeklinde sıkmıştım şimdi hepsini silip ortaya bir bezelye tanesi kadar sıkmayo düşünüyorum sonra da dediğinizi yapmayı
bunları yaptıktan sonra sonucu yaz meraktayım :)

Artarof

80+ Bronze
Hmm macunun bu kadar etki edeceğini düşünmemiştim hocam ben de x şeklinde yapıp bastırmıştım bugün tekrar montaj yapayım çıkartıp ortaya bezelye kadar süreyim umarım işe yarar
ilkten işlemci yüzeyine zarar vermeyecek yapıda bir şey ile yaymanı (iğne ucu kadar nokta bile kalmayacak şekilde sür :D) öneririm ondan sonra sıvı soğutmanın pompasını bastır işlemci üzerine, ardından bezelye tanesi kadar koyup montajı yap ben öyle yaptım.
montajı tam yaptığından eminsen sıkıntı çıkmaması lazım daha.

Son düzenleme:

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
ilkten işlemci yüzeyine zarar vermeyecek yapıda bir şey ile yaymanı öneririm ondan sonra sıvı soğutmanın pompasını bastır işlemci üzerine, ardından bezelye tanesi kadar koyup montajı yap ben öyle yaptım.
montajı tam yaptığından eminsen sıkıntı çıkmaması lazım dah

Yük testinde 78 derece iyi
Tam 78 derece geldi hocam 10 dklık testte
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilkten işlemci yüzeyine zarar vermeyecek yapıda bir şey ile yaymanı (iğne ucu kadar nokta bile kalmayacak şekilde sür :D) öneririm ondan sonra sıvı soğutmanın pompasını bastır işlemci üzerine, ardından bezelye tanesi kadar koyup montajı yap ben öyle yaptım.
montajı tam yaptığından eminsen sıkıntı çıkmaması lazım daha.
Öyle sürdüğümüzde fazla olmaz mı zaten üzerinde macun var bir de ortasına sıkmak?

Onurkoslu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Muharrem onur Kosluoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar donanımları
5600x soğutucu Silverstone pf 240mm.

Odam 29-30 derece arkadaşlar.

Oyunlarda 1-2 saat içinde 70 75 derece arasında gidip geliyor.Normal mi bu yeni alındı pc

Aida64 testinde 10dk da 77 oldu maksimum
Oda sıcaklığına bakılırsa bence normal 70 75 dereceler

Shaco

80+ Bronze
5600X %100 yük de Furmark CPU BURNER ile 75-76 derece. Soğutucu NZXT x53 Sistem boştayken sıcaklık 40-41 derece. Testi 10 dk da yapsam 1 saatte yapsam sıcaklık aynı. CPU BURNER kapattığım andan itibaren 15 saniye sonra sistem 50 derece ve altına düşmüş oluyor.

Artarof

80+ Bronze
Tam 78 derece geldi hocam 10 dklık testte
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle sürdüğümüzde fazla olmaz mı zaten üzerinde macun var bir de ortasına sıkmak?
şuan evde değilim işteyim akşama olurum ama ekran alıntısı alıp atabilirim ben o şekilde bu sonucu almaktayım

Papağan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Ali
şuan evde değilim işteyim akşama olurum ama ekran alıntısı alıp atabilirim ben o şekilde bu sonucu almaktayım
Yorumlar sonucunda garantiye gönderme düşüncesi tamamen kafamdan çıktı sorun yok muhtemelen cihazda

Ama macun uygulamasını düşüneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,904
Üyeler
164,398
Son üye
RAESH202
Top Bottom