cemtastan2301
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelirse alırım gelmezse bunu alacağım mecbur.Stoklar düzelince çok daha iyi sistemler gelecektir.
Gelirse alırım gelmezse bunu alacağım mecbur.Stoklar düzelince çok daha iyi sistemler gelecektir.
Karıştığını biliyorum makarasına yazdım aşağılamadımÖncelikle FSP ile FPS karışmış olabilir hızlı yazmamdan dolayı, konu sahibi anlamıştır zaten.
Ardından ise bu sistem 16GB RAM ben sizi aşağılamam ama karakter meselesi.
3070'e neden 1200w PSU almıştınız?Bu paraya RTX3070'li Evo Plus'lu FSP1200W'lı sistem toplamıştık neler olmuş piyasada.
Birçok kişi alınmaz vs dicek ama bence varsa bütçeniz alın gidin. Ben burda 6200 e rtx3070 aldıgımda bana saydırıyorlardı yok bekleseydın düşecekti 5 bine alırdın vs diye. şuan o bekleyenler telefon pc başında sistem almak için yatıp kalkıyor. Türkiyede kolay kolay bir şey ucuzlamaz malesef. Yok zamanım var beklerim diyorsanızda bence tüm bileşenleri alın sonra ekran kartı alrısınız. ülkede yüksek faiz 5-6 ay sonra kura çok sağlam etki edecektir keza 6.90 a düşen dolar şuan 7.42 seviyelerine çıkmaya başladı bile. en azınadn diğer bileşenleri şuan uyguna alma imkanınız var. Tavsiyem alın gitsin en kötü kullandığınızı kar sayarsınızHocalarım internetten bilgisayar almaya daha tövbe ettim, bir gün almama izin var diğer gün yok. Bende bunu buldum stoklar düzelince almayı planlıyorum, sizce nasıl ? Alabilirsem anakartla rami değiştireceğim.
AMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam maalesef yine beklemek zorundayım zaten, stok yok.Birçok kişi alınmaz vs dicek ama bence varsa bütçeniz alın gidin. Ben burda 6200 e rtx3070 aldıgımda bana saydırıyorlardı yok bekleseydın düşecekti 5 bine alırdın vs diye. şuan o bekleyenler telefon pc başında sistem almak için yatıp kalkıyor. Türkiyede kolay kolay bir şey ucuzlamaz malesef. Yok zamanım var beklerim diyorsanızda bence tüm bileşenleri alın sonra ekran kartı alrısınız. ülkede yüksek faiz 5-6 ay sonra kura çok sağlam etki edecektir keza 6.90 a düşen dolar şuan 7.42 seviyelerine çıkmaya başladı bile. en azınadn diğer bileşenleri şuan uyguna alma imkanınız var. Tavsiyem alın gitsin en kötü kullandığınızı kar sayarsınız
nitörle birlikte olsa ben de alırdımHocalarım internetten bilgisayar almaya daha tövbe ettim, bir gün almama izin var diğer gün yok. Bende bunu buldum stoklar düzelince almayı planlıyorum, sizce nasıl ? Alabilirsem anakartla rami değiştireceğim.
AMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD 5600X-ASUS DUAL RTX 3060TI-PRIME B550M-K-SAMSUNG 500GB SSD-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.qp.com.tr/catalog/produ...-12gb-480gb-ssd-oyun-bilgisayari/category/38/Hocam maalesef yine beklemek zorundayım zaten, stok yok.
Çift ekran kartı yapacağımız için. Gamerock 3090 düşünüyoruz.3070'e neden 1200w PSU almıştınız?
İnternetten alamam.https://www.qp.com.tr/catalog/produ...-12gb-480gb-ssd-oyun-bilgisayari/category/38/
İstersen bir iletişime geç yarın. Ben sistemi burdan aldım daha rtx3070 satışta yoktu konuştm yardımcı olmuşlardı. belki işlemciyi 5600x yapıp size ona göre verebilirler
Yerleri istanbulda. Telefondan önce bir konuş sonra git olmadı. Gerisi sende sana kalmış. Dediğim gibi daha rtx3070 ve 5600x satışta yokken bana verdiler yardımcı olup. Sen de dene şansınıİnternetten alamam.
Hocam İstanbul'da olsam İncehesap, Gamegaraj, İtopya gibi yerlerden alırdım zaten.Yerleri istanbulda. Telefondan önce bir konuş sonra git olmadı. Gerisi sende sana kalmış. Dediğim gibi daha rtx3070 ve 5600x satışta yokken bana verdiler yardımcı olup. Sen de dene şansını