Neler Yeni

vatandan 4070s sistem nasıl sizce?

The GodFather

80+ Silver
hocam fiyatta ona göre simdi birde benim hedefimde ultima 7800xt gibi kasalar vardıda gaming gen sagolsun 6 taksiti kaldırdı yoksa 5 7500f 7800xt kombinasyonunu istiyorum ama işte taksit lazım baska ödemelerde var cıkaramıyoz maalesef direkt şak diye.
Üstte yazdım zaten ne kadar ekmek o kadar köfte. Herkesin bütçesine seçimine saygı duyarım.

Arabasevdalısı

80+ Bronze
bana da oyle geldi s olması özellikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

şöyle bişey 2 gün bekledim bütün sistemlerin fiyat 1-2k arttı itopya gaming gen vs. birde taksitle tahsil etmem gereken bir miktar parayı böyle tahsil edecegim. O yüzden taksitli lazım bir vatan kaldı elimde gaminggende taksit bıraktı.
Zotac 4070 süper fena değil , ramlerin fln kesinlikle değişmesi lazım bütçeniz 40 sa yükseltmesiz almanızı önermem, bı tık parçalarla oynayabileceksiniz alın derim

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
O zaman alabilirsin bence , fiyatı çok uygun ve performansi çok yüksek bı sistem
aklımda yokken birden taksitle alacak cıkınca afalladım, uzak kalmısım 2-3 yıldır, piyasada ben bakar bakmaz 2 günde 1-2k arttı sistemler nabcamı bilmiyom o yüzden 2 gündür bi laptop bi kasa bakıyom.

Zotac 4070 süper fena değil , ramlerin fln kesinlikle değişmesi lazım bütçeniz 40 sa yükseltmesiz almanızı önermem, bı tık parçalarla oynayabileceksiniz alın derim
ne gibi degisimler önerirsiniz?

The GodFather

80+ Silver
hocam fiyatta ona göre simdi birde benim hedefimde ultima 7800xt gibi kasalar vardıda gaming gen sagolsun 6 taksiti kaldırdı yoksa 5 7500f 7800xt kombinasyonunu istiyorum ama işte taksit lazım baska ödemelerde var cıkaramıyoz maalesef direkt şak diye.
Bunu alacaksan ssd yi muhakkak yükselt bende 2 tb var bana yetmiyor bir oyun olmuş 150 gb

aklımda yokken birden taksitle alacak cıkınca afalladım, uzak kalmısım 2-3 yıldır, piyasada ben bakar bakmaz 2 günde 1-2k arttı sistemler nabcamı bilmiyom o yüzden 2 gündür bi laptop bi kasa bakıyom.
Sadece oyun oynayacaksan kasa al,ama sistem alınır yani

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Üstte yazdım zaten ne kadar ekmek o kadar köfte. Herkesin bütçesine seçimine saygı duyarım.
bu sistem beni epey götürür mü derdim o ugrasmak istemiyom artık yok su parca yok bu parca elimde suan i5 10400f rx 5600xt sistem var.

Bunu alacaksan ssd yi muhakkak yükselt bende 2 tb var bana yetmiyor bir oyun olmuş 150 gb
2 tb hdd var 1tb ssd alırım iş görür gibi hikayelileri hdd atıyom

The GodFather

80+ Silver
bu sistem beni epey götürür mü derdim o ugrasmak istemiyom artık yok su parca yok bu parca elimde suan i5 10400f rx 5600xt sistem var.

Masaüstü zaten ssd yi 1 tb yap. En az 3 yıl götürür millet hala 1000-2000 seri ekran kartı kullanıyor

Bana göre hdd nin zamanı geçti. Tabi hdd yi alırsın ilerde elin bollaşınca güzel bi ssd alırsın

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
özgür şimşek
Masaüstü zaten ssd yi 1 tb yap. En az 3 yıl götürür millet hala 1000-2000 seri ekran kartı kullanıyor

Bana göre hdd nin zamanı geçti. Tabi hdd yi alırsın ilerde elin bollaşınca güzel bi ssd alırsın
hdd halihazırda var diye dedim idare ederiz herşeyi bi anda yapamam degisim yapcaksam maalesef.

Arabasevdalısı

80+ Bronze

1070 bile hala oyunda iş görüyor 2k oyun oynayacaksa bile 4 sene rahat götürür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,628
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom