5600xt driver sorunları devam ediyormu?

nolursunuz yardım edin lütfen! kullananlar ve şu anda sorun yaşayanlar var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

linkini atabilir misiniz sistemin
hocam gaming gen tr den almıştım ama stok bittiği iin sistem yok şu anda ama ben size sayayım
asus dual 5600xt evo
xpg gammix 2*8: 16gb ram
r5 3600
asus prime b450m-k
sandisk ultra 3D 500gb nvme ssd
corsair carbide spec-delta rgb 650w 80+

hocam gaming gen tr den almıştım ama stok bittiği iin sistem yok şu anda ama ben size sayayım
asus dual 5600xt evo
r5 3600
asus prime b450m-k
corsair carbide spec-delta RGB 650w 80+
Modelde de sıkıntı yok ekran kartında da ve bence iyi bir sistem H.O.

Modelde de sıkıntı yok ekran kartında da ve bence iyi bir sistem H.O.
gerçekten iyi bir sistem mi sabahtan beri araştımaktan bir hal oldum ateşim felan çıktı sitede sistemler kişiye özel toplandığından sorunlu değil ise iade kabul olmaz diyor kargoya yarın veya salı günü verilecek sabahtan beri okumadığım yazı kalmadı son 3 aydır sorun yaşayan yok okuduğum kadarıyla ama gerek fanboylar gerek haziranda temmuzda açılan konularda edilen şikayetler aklımı çeliyor

driver sorunları kalmadı artık.ho

up up up

kendisi amd fanboyudur
@samet4747 yeni amd driverı ile rtx 3090 ve rx 570 aynı performansı veriyor diyolarmış doğru mu ?
ya bana fanboylar cevap vermesin gerçekten kullanan bilen birileri cevap versin lütfen burda benim 5-6 aylık param, emeğim söz konusu

asus dual 5600xt evo
r5 3600
asus prime b450m-k
corsair carbide spec-delta RGB 650w 80+
2 Kere mavi ekren
3 4 kere Wattman hatası
onun dışında fazla sorun yaratmadı
benimki 5600xtnin tuf evo modeli bu arada

Boş laf eden çok olmuş yok fan boy yok ıvır zıvır tatavayı bırakın. Rog strix 5600xt kullanıyorum çok uzun süredir. 20.8.3 sürümündeyim +OC li kullanıyorum kartı ne mavi ekran ne siyah ekran ne reset olayı yaşadım. Sadece 1 kez ilk aldığımda beta sürüm yüklüydü 1 kere wattman Aldım onun dışında bir daha herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Rtx 2060 ın içinden geçiyorum bu arada söylemeden etmiyim :) şimdi fan boylar gelir asıl dlss var rtx var diye GELSİNLERR koca dünyada 15 oyun var rtx destekli giriş Ray tracing kartıyla 60 fps almaya calısıp ağlarlar 2060la daha da bir şey demiyorum :D hayırlı olsun kardeşim bu arada güzel sistem ^^

Geri