Darboğaz yapmaz ama 5000 serisi ekran kartlarında driver sıkıntıları oluyor kendim de kullandığımdan iyi biliyorum
Eğer kartı henüz almamışsan (2.el için) rx 6600 daha iyi bir tercih olur tabi bütçeni bilmiyorum
Hocam elimde AsRock RX6600 var , işlemci R5 3600 , işlemci dayalı oyunlarda güzel bi darboğaz yiyorum , 5600xt hakkında pek olumsuz yorum yok genelde 5700xt'den şikayetçi insanlar , o yüzden o ikili darboğaz yapar mı diye sordum , üste para eklemek istemiyorum
Darboğaz yapmaz ama 5000 serisi ekran kartlarında driver sıkıntıları oluyor kendim de kullandığımdan iyi biliyorum
Eğer kartı henüz almamışsan (2.el için) rx 6600 daha iyi bir tercih olur tabi bütçeni bilmiyorum
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bitmez.
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bibitmez.
Drop dediğin şeyin bir sürü sebebi olabilir. Yani 2 monitör kullanıyorsundur bundan olabilir. Alta bir şeyler açıktır. Grafik ayarları etkileyebilir say say bitmez.
Windows 11 Pro kullanıyorum , Microsoft'un sitesinden indirip flaşa yazdırmıştım o şekilde kurulum yaptım , arkada çalışan çok az uygulama var ama bende anlamıyorum , en düşük grafik modunda bile saçma sapan drop yiyorum